teknikjobb.se

Design Engineer

Ansök nu

Design Engineer

Söker du en ny utmaning?

Här har du möjligheten att få jobba tillsammans med skickliga och engagerade kollegor i en global koncern med marknadsledande produkter. Valmet AB i Karlstad är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom den globala tissue industrin - från idé till färdigt papper. Vi arbetar tillsammans med våra kunder, förstår deras behov och problem och hjälper till att lösa dem.

Vi söker nu erfarna mekanikkonstruktörer till avdelningen för Mekanisk Konstruktion. Avdelningen består av fyra konstruktionsgrupper med sammanlagt ca 80 ingenjörer.

Som erfaren konstruktör kommer du att ha en central roll inte bara i konstruktionsarbetet med att ta fram tekniska lösningar utan även i arbetet med att ständigt utveckla våra produkter och arbetssätt.

För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i grupp där du bidrar till en god stämning/ett gott samarbete. Du har Högskole-, Civilingenjörsutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet med inriktning på maskinteknisk konstruktion. Naturligtvis är du också en lagspelare med god social kompetens och en förmåga att bygga långsiktiga relationer, internt och externt. Detta är en nyckelroll i vilken du garanterat kommer att kunna göra skillnad.

Erfarenhet från pappers och processindustrin är meriterande.

Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett team som kännetecknas av framåtanda, expertis och goda utvecklingsmöjligheter. Är du rätt person så vill vi satsa på dig.

För frågor om tjänsten, kontakta Lina Järåsen, Manager Press Section Engineering, 054177966 .

Du är välkommen att söka innan 2021-09-19. Urvalet kommer göras löpande.

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 12,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers

Dela detta jobb

Design Engineer

Valmet AB