teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Deltidsjobb som lagermedarbetare till kund i Sisjön

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-06-14

Ansök nu

Deltidsjobb som lagermedarbetare till kund i Sisjön

Extraanställd lagerpersonal till vår kund i Sisjön

Nu söker vi dig som studerar på högskola eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta några dagar i veckan på lager i Sisjön. Behovet är främst på måndagar, tisdagar och onsdagar dagtid och kan på sikt bli mer än så.

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för att rätt varor levereras ut till kund varje dag. Du kommer att arbeta med allt på ett lager förekommande arbetsuppgifter såsom in- och utleverans, orderplock, viss truckkörning och sortering. Arbetet för dig som extraanställd är främst förlagt under veckans i ett tvåskift så du kan antingen arbeta mellan 06:00-14:00 -och eller 12:00-20:00 men förhoppningen är att du kan arbeta heltid från början av sommaren. 


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Det är viktigt att du är en driven person som trivs med att arbeta mot uppsatta mål och samtidigt ha roligt på jobbet. Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral samt är noggrann, självgående, kvalitetsmedveten och flexibel. 
Du behärskar svenska språket i tal och skrift. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  


ÖVRIG INFORMATION
Uppdraget är ett konsultuppdrag på deltid men kan övergå till heltid under säsong och sträcker sig primärt tom augusti månad. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Efter uppdraget kan du erbjudas nytt uppdrag hos någon av våra andra kunder.


Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor angående rekryteringsprocessen så kontakta Robert Tigerberg på robert.tigerberg@eterni.se
Du ansöker genom att registrera dig på www.eterni.se. Ansökningar via mail hanteras ej. 


VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Deltidsjobb som lagermedarbetare till kund i Sisjön

Eterni Sweden AB