teknikjobb.se

Dala Lås Aktiebolag i Borlänge, Dalarna, är synonymt med säkerhet. Vi är ett komplett säkerhetsföretag som kombinerar lång erfarenhet med hög teknisk kompetens. Sedan starten 1968 har vi hjälp människor med lås, larm, kameraövervakning, trygghetslarm, inbrottsskydd och annat som rör säkerhet. Företagsgruppen, som finns på flera orter i Dalarna, omsätter årligen cirka 45 miljoner kronor med god lönsamhet, och har högsta kreditvärdighet.

Lås och säkerhet – traditionellt och nytt i kombination

Hos Dala Lås tar vi till vara på det bästa från förr, vår kompetens som låssmeder, nyckeltillverkning och lås – kombinerat med moderna lösningar som larm, elektroniska lås med passerkort och elektroniska nycklar, lås- och dörrstyrning via smartphones och fjärrkontroller samt kameraövervakning.

Vill du vara med och driva utvecklingen av morgondagens säkerhetssystem framåt? Är du en driven och kompetent tekniker som söker nya utmaningar? Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta både självständigt och som en del av ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som Låsprojektör hos oss!

Tjänsten innebär projektering av säkerhetslösningar och låssystem i nära samarbete med våra kunder. Som Projektör kommer du att vara med i hela processen från offertstadiet till färdigt system. I rollen ingår ansvar för kalkylering, framtagande av systemlösningar, offerter och genomförande av projekt. Under projektets gång har du en löpande kontakt med kunden, våra tekniker och vårt sälj.

Vi söker dig som har arbetat som låssmed/låstekniker eller som låsprojektör men känner att det är dags att gå vidare till ett nytänkande och expanderande företag. Du har en ansvarskänsla samt förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Dalarna.

Hos Dala Lås blir du en del av ett av ett kompetent och härligt gäng som har högt i tak och som firar framgångar tillsammans! Vi tar vara på ditt engagemang och det finns goda möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll.

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin&Boström. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51. Vi kommer tillämpa ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför ansöka så snart du har möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dala Lås&Larm söker Låsprojektör

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-14

Ansök nu

Dela detta jobb