teknikjobb.se

Dagtidsoperatör till vår site i Stenungsund

Företag Nouryon
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-18

Ansök nu

Dagtidsoperatör till vår site i Stenungsund

Responsibility
 
Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
 
Vi söker nu dig som vill anta rollen som dagtidsoperatör på Surface Chemistry i Stenungsund. Arbetstiden är dagtid, heltid med tänkta arbetstider mellan 07:00-16:00.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Dagtidsoperatörens arbetsuppgifter består huvudsakligen av att aktivt arbeta i och med underhålls och arbetstillståndsprocessen, planera samt genomföra underhållsstoppet och vara länken mellan underhåll och produktion
 
Underhållsstopp planering & utförande
Planera underhållsstopp för SC produktion i samarbete med driftorganisation
Vara produktion SC stoppsamordnare
Arbeta proaktivt för ett effektivt underhålls stopp utifrån HSE, tid,  kvalitet och kostnad

Tillståndsskrivning
Arbeta i och med arbetstillståndsprocessen samt skriva tillstånd på Surface chemistry

 Länken mellan produktion & underhåll
Tillsammans med skiftlagen utveckla OAO process, rutiner, ronderingar för att minska förluster kopplar till utrustningshaveri
Driva felsökningar (RCPS) av utrustningshaverier
Ersätta Gatekeeper vid behov
Skriva notifikationer
Ta fram plan för att minimera förluster kopplat till utrustningshaveri med reliability avdelningen
Nära samarbete med Gatekeeper

 Vi har ett ständigt fokus på HSE-arbete och kräver att du tar en aktiv del i detta arbete genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö. Vi arbetar även med ständig kompetensutveckling och tror att du är en person som vill utveckla dig själv och andra inom vår organisation genom att ta på dig större ansvar och nya arbetsuppgifter.
 
Befattningen ställer krav på flexibilitet, teknisk kompetens och intresse, mycket hög ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga. Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser. Du gillar att finna lösningar på problem, dela med dig av din kunskap till andra samt kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhets- och leveranskrav.

Utbildning/relevant erfarenhet som processoperatör
Meriterande med befattning på både EMU och STF samt kännedom om fathallen
Har varit involverad i och har god kännedom om underhålls stopp avseende planering och utförande
Goda kunskaper om Nouryon´s processer
Goda kunskaper och ett stort intresse för arbete kring Hälsa, Säkerhet och Miljö
Teknisk kompetens inom industri- och processteknik med fokus på underhåll
God förmåga att arbeta i grupp och ett gott sinne för ordning och reda

Ytterligare information
   
Detta är en tillsvidareanställning och placerad i Stenungsund. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta recruiting.se@nouryon.com
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Mathias Cederblad +4630385045
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Hugo Jobring på +46709577361
 
Fackliga frågor IF Metall, Annika Josefsson: +46303-85496
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Mer om företaget

Surface Chemistry och Ethylene and Sulfur Derivates och är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter såsom rengörings- och skönhetsprodukter.  Vi har tillverkning för två av Nouryon´s affärsverksamheter på Site Stenungsund. Surface Chemistry i Stenungsund producerar ytaktiva ämnen och ansvarar för materialflödet från råvara till leverans av färdig produkt till kund. Produktionen sker satsvis i två olika fabriksenheter. Ett stort antal produkter produceras och levereras i bulk, mindre containers och i fat.

Dela detta jobb

Dagtidsoperatör till vår site i Stenungsund

Nouryon