teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Däckskiftare till kund i Sisjön (omgående)

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Däckskiftare till kund i Sisjön (omgående)

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Arbetsbeskrivning

Som däckskiftare arbetar du med att skifta från sommar- till vinterdäck hos vår kund i Sisjön. I perioder är tempot högt och arbetet ställer därför krav på noggrannhet och att alltid ha säkerheten i fokus. Anställningen är en visstidsanställning på heltid som löper under hela däcksäsongen. 

Din Profil

Du som söker kan ha fordonsteknisk utbildning -och eller tidigare erfarenhet av arbete som däckmontör, däcktekniker. Eller så kanske du är självlärd, men du bör ha arbetat med tryckluftsmaskin i verkstad,
B-körkort är ett krav! 

Kontaktuppgifter

Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Robert Tigerberg på robert.tigerberg@eterni.se.
Du söker tjänsten genom att registrera dig på Eterni.se. 

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Däckskiftare till kund i Sisjön (omgående)

Eterni Sweden AB