teknikjobb.se

Däckskiftare till kund i Göteborg omgående

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Däckskiftare till kund i Göteborg omgående

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Arbetsbeskrivning

Som däckskiftare arbetar du med att skifta från sommar- till vinterdäck hos någon av våra kunder i Göteborgsområdet. I perioder är tempot högt och arbetet ställer därför krav på noggrannhet och att alltid ha säkerheten i fokus. Anställningen är en visstidsanställning på heltid som löper under hela däcksäsongen. 

Din Profil

Inga förkunskaper krävs för denna tjänst då vi själva utbildar er. Datum för utbildning är 5-6/10  
B-körkort är ett krav! 

Kontaktuppgifter

Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Robert Tigerberg på robert.tigerberg@eterni.se.
Du söker tjänsten genom att registrera dig på Eterni.se. 

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Däckskiftare till kund i Göteborg omgående

Eterni Sweden AB