teknikjobb.se

Däckskiftare till Euromaster, Göteborg med omnejd

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Däckskiftare till Euromaster, Göteborg med omnejd

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige.

Arbetsbeskrivning

Inför däcksäsongen i höst 2021 söker vi däckskiftare i Göteborgsområdet (Kungälv, Hisings Backa, Arendal, Sisjön och centrala Göteborg). Vi samarbetar med Euromaster som är en ledande aktör och återförsäljare för bl.a Michelin. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i landets mest moderna bil- och däckverkstäder.

Arbetet som däckskiftare går ut på att du i verkstaden tar emot kunder och deras bilar för att byta däck inför vintersäsongen. Under perioden för däckskifte arbetar man främst med säkerhet och därför ställs höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. För att trivas i rollen som däckskiftare bör du vilja jobba fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet då det emellanåt råder högt tempo ute på anläggningarna. Vi på Eterni erbjuder kostnadsfri utbildning där vi själva ser till att du på ett tryggt och säkert sätt kan utföra arbetet ute hos vår kund. Vissa kommer att erbjudas tjänster på däcklager och då är truckkort meriterande.

Din profil 

Detta är yrket för dig som söker möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstäder. Kanske har du ett stort bilintresse och vill utvecklas inom mekaniskt arbete. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och tycker det är kul att träffa kunder. Har du tidigare kunskaper inom däckskifte och kanske gått fordonsteknisk utbildning så är det en stor fördel. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Tjänsten som däckmontör är ett konsultuppdrag på heltid med start runt mitten av Oktober. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Euromaster.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du har några frågor kopplade till rekryteringsprocessen eller tjänsten kontaktar du
Robert Tigerberg, 0738-61 72 36 eller via mail: robert.tigerberg@eterni.se

Dela detta jobb

Däckskiftare till Euromaster, Göteborg med omnejd

Eterni Sweden AB