teknikjobb.se

logga

Däckmontörer sökes!

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Däckmontörer sökes!

Företag: Montico HR Partner AB

Ort: Malmö 

Omfattning: Visstidsanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-10-25

Däckmontörer sökes!

 

 

Om tjänsten

 

Företaget är välkänd inom fordonsbranschen och är etablerad rikstäckande sedan 1998. Här arbetar man med ett högt tempo men samtidigt med en väldigt god service- och kvalitémedvetenhet.

 

Arbetsbeskrivning

 

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av hjulskifte, däckmontering, framplockning samt retur till däckhotell och i vissa fall vara behjälplig vid bilservice. Du kommer att arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett lag.

Arbetstider: 07:00-16:00
Lön: Enligtkollektivavtal
Start: Oktober 2020 t.o.m. 1 december.

 

Vi söker dig som

 

Krav:
B-Körkort för bilar med manuell växellåda.

Vi ser gärna att du är en händig snabblärd person med intresse för att meka med fordon. Erfarenhet av att skruva på bilar antingen genom tidigare anställning eller Hobby är väldigt meriterande. Samarbetsvilja, ett starkt driv och en hög arbetsmoral är egenskaper som vi välkomnar. Arbetet kräver en god fysik och att man kan hantera stressiga situationer. Förutom det ser vi gärna att du har egenskaper som ansvarstagande, försiktighet och initiativtagande.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Däckmontörer sökes!

Montico AB