teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vi söker nu däckmontörer till vår kund, som är en av Sveriges största grossister inom däckhandeln.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Som däckmontör inom produktion kommer du att arbeta hos vår kund med bland annat montering av däck på fälg samt balansering.

Kvalifikationer
Det är önskvärt att du har erfarenhet av däckmontering samt balansering.
Du har god fysik då tunga lyft förekommer dagligen. Som person är du flexibel och kan hugga in där det behövs. Du anser att det är viktigt med ett gott lagarbete, har ett positivt bemötande och är noggrann i ditt arbete.
Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-03-22.Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

logga

Däckmontörer sökes!

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Dela detta jobb