teknikjobb.se

Däckmontör

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Däckmontör

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi en Däckmontör till vår kund Toyota Center i Mölndal där du huvudsakligen kommer arbeta med hjulmontering och sedvanligt däckskifte under höstsäsongen. Under perioden för däckskifte arbetar man främst med säkerhet och därför ställs höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. För att trivas i rollen som däckskiftare bör du vilja jobba fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet då det emellanåt råder högt tempo ute på anläggningarna. 

DIN PROFIL

Detta är yrket för dig som söker möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstäder. Kanske har du ett stort bilintresse och vill utvecklas inom mekaniskt arbete. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och tycker det är kul att träffa kunder. Har du tidigare kunskaper inom däckskifte och kanske gått fordonsteknisk utbildning så är det en stor fördel. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

B-körkort är ett krav.
 

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som däckmontör är ett konsultuppdrag på heltid med start per omgående och arbetet beräknas hålla på till mitten/slutet av december. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Toyota Center.

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du har några frågor kopplade till rekryteringsprocessen eller tjänsten kontaktar du
Robert Tigerberg, 0738-61 72 36 eller via mail: robert.tigerberg@eterni.se

Dela detta jobb

Däckmontör

Eterni Sweden AB