teknikjobb.se

logga

Customer Logistics Project Manager till uppdrag hos företag i Västerås

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Customer Logistics Project Manager till uppdrag hos företag i Västerås

ValueOne söker en Customer Logistics Project Manager för ett längre konsultuppdrag hos ett större tillverkande företag i Västerås. Uppdraget sträcker sig över ett år och är placerat i Västerås.

Om rollen

I rollen som projektledare ska du leda leveransprojekt mot svenska kunder av låg- och mellanspänningsställverk samt kontrollutrustningar. Kunderna finns inom bl.a. massa- och pappersindustrin och gruvindustrin samt byggindustrin. Uppdraget innebär bl.a. att du ska bygga och upprätthålla goda relationer till interna och externa intressenter gällande kundförfrågningar och olika projektärenden. Du kommer också att jobba i nära samverkan med inköps- och logistikteamen på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda genomförandet av leveransprojekt och se till att arbetet utförs i enlighet med fastställda krav på kvalitet, arbetsmiljö och avtalsspecifikation, på ett sådant sätt att både kostnads-/lönsamhetsmålen och att tidplanen hålls.
  • Stötta projektstyrningsavdelningen med att definiera projektdokument rörande exempelvis omfattning och ekonomi, tidsscheman och riskhantering.
  • Övervaka projektets ekonomi och resursutnyttjande, inkluderande faktureringsstatus, kostnader, utgifter och kassaflöde.
  • Identifiera och hantera risker och säkerställa att alla möjligheter identifieras och fullföljs.
  • Handlägga det formella projektgodkännandet med avslut och kundgodkännande av avtal med bibehållen kundnöjdhet.

Din bakgrund

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en högskoleutbildning inom teknik och eller ekonomi. Erfarenhet av projektledning inom tillverkande industri är nödvändigt för rollen liksom en stor teknisk förståelse.

Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, ledarförmåga, beslutsmässighet, initiativförmåga och företagsamhet för rollen. Du är en person som är kommunikativ och har goda sociala färdigheter. Vidare har du lätt för att kommunicera med folk på olika nivåer.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Customer Logistics Project Manager till uppdrag hos företag i Västerås

ValueOne AB