teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Corem söker en fastighetsingenjör med stort engagemang och drivkraft

Ansök nu

Corem söker en fastighetsingenjör med stort engagemang och drivkraft

 

Brinner du för energieffektivisering och energiuppföljning?  Vill du ha möjlighet att påverka i en nyinrättad roll? Då kan det här vara tjänsten för dig. Sök redan idag!

Om tjänsten

Corem har ett stort fokus på energifrågor och söker nu en fastighetsingenjör till Norrköping som är riktigt bra på energiåtgärder och driftoptimering!

Detta är en nyinrättad roll där du kommer vara en viktig spelare i driftorganisationen. Som fastighetsingenjör har du en central roll i arbetet kring energieffektivisering och energiuppföljning. Här får du möjlighet att både effektivisera och modernisera arbetet.

Med Corem som arbetsgivare får du möjlighet att påverka vilka frågor du själv driver. Samtidigt kommer du tillsammans med driftchefen bidra till den tekniska utvecklingen av fastigheterna och vara en viktig del i enhetens underhållsplanering.

Du rapporterar till driftchef och kommer ingå i ett driftteam med driftchef, fyra fastighetstekniker och en teknisk samordnare. Driftteamet utgår från samma kontor i Norrköping och du blir del av ett härligt gäng som har trevligt tillsammans i form av bland annat gemensamma frukostar.

Dina huvudsakliga arbetsområden kommer vara att:
 

  • Aktivt arbeta med energieffektivisering och energiuppföljning.
  • Vara delaktig i planering och genomförande av energiprojekt.
  • Ta fram kostnadsbudget och vara delaktig i budgetuppföljning.
  • Ta fram tekniska underhållsplaner tillsammans med driftchef och övriga medarbetare.
  • Vara teknik- och optimeringsstöd åt fastighetstekniker.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av energioptimering och effektivisering inom fastighetssektorn. Dina kunskaper inom fastighetstekniska installationer är därmed goda.

Vidare ser vi att du har:
 

  • Eftergymnasial relevant utbildning.
  • Erfarenhet av storskalig fastighetsdrift.
  • B-Körkort.

Utöver vad som nämns ovan är det meriterande om du arbetat i något uppföljningssystem, till exempel Mestro.

Vem är du?

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och engagemang. Vi söker dig med stor drivkraft och intresse för området samtidigt som du är nyfiken. Du arbetar självständigt och driver dina frågor framåt. Din problemlösningsförmåga är god och du får energi av att leverera mot teamets mål. Det är också viktigt du har en god samarbetsförmåga samt förmågan att kunna förklara teknik för både kollegor och kunder. Vidare känner du dig trygg i vem du är och vad du kan. Ditt arbetsförfarande är strukturerat och du har ordning och reda i ditt arbete.

Vad Corem erbjuder dig

Corem erbjuder ett brett arbetsfält med intressanta frågor och fastigheter i ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där de ger sina medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Corems uppköp av Klövern sommaren 2021 har möjliggjort en utökning av affären där de arbetar med både kommersiella fastigheter, logistikfastigheter och stadsutveckling!

Mer information om Corem, deras medarbetare och fastigheter finns på www.corem.se.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som fastighetsingenjör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 14:e november.
 
I denna rekrytering samarbetar Corem med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  
 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se.
 
Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

Dela detta jobb

Corem söker en fastighetsingenjör med stort engagemang och drivkraft

Fasticon AB