teknikjobb.se

Controller till konsultuppdrag i Borås

Företag A-Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-03

Ansök nu

Controller till konsultuppdrag i Borås

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med vår samarbetspartner i Borås söker vi nu en controller till ett uppdrag på 12-18 månader, med start så snart som möjligt, men senast i slutet av januari 2020. I rollen som controller ansvarar du för uppföljning och analys av affären samt förmedlar resultatet vidare ut i verksamheten. Vidare tittar du mycket på kostnads- och prisutvecklingen, kopplat till övrig uppföljning och analys. Du har en nära dialog med CFO, ytterligare en controllerkollega och redovisningsteamet, samt försäljning och produktion. Du rapporterar till CFO. Du blir i detta uppdrag en del av ett kontor bestående av 25 härliga kollegor.

Erfarenhet
För att snabbt komma in i arbetet tror vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll. Du är analytisk och självgående och du gillar att förmedla, bolla och agera stöd åt verksamheten för att få igång ett lönsamhetstänk. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av SAP. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Ansökan
Lockar detta uppdrag? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och eftersom vår samarbetspartner har ett omgående behov förväntar vi oss en skyndsam process. A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag. Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
 

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853

Dela detta jobb

Controller till konsultuppdrag i Borås

A-Finance