teknikjobb.se

Contract Manager, Bjuv - Sweden

Företag Bruks Siwertell
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Contract Manager, Bjuv - Sweden

Vi utökar nu vår organisation med ytterligare en engagerad och kompetent Contract Manager!

Jobbet

Vi söker dig som vill vara navet i våra kundprojekt, som genom informellt ledarskap och teknisk kompetens kan driva våra stora kundprojekt hela vägen i mål. I dina arbetsuppgifter ingår att se till att våra kundprojektleveranser uppfyller kontraktskrav vad gäller tid, pengar och teknik, du har huvudansvar för all kommunikation med kund och även internt i din projektgrupp, du budgeterar och planerar och följer upp projektet i samarbete med övriga ansvariga i projektgruppen. Du deltar på daglig basis i olika forum och bidrar till beslutsfattande i en rad områden såsom kommersiellatekniskaproduktfunktionella m.m. Du ansvarar också för att, tillsammans med chefer från berörda avdelningar, säkerställa att kundprojektet får de resurser som behövs. I tjänsten ingår risk management för projektet liksom hantering av bankdokumentation som t.ex. letter of credit.

Du ansvarar för uppföljning av projektet dels genom månadsrapporteringar tillsammans med ekonomiavdelningen men också uppföljning av projektstatus i din projektgrupp genom regelbundna projektmöten. Våra kundprojekt följer fastställda processbeskrivningar och rutiner, även om projekten, per definition, alltid innehåller unika detaljer som ska hanteras.

Dina kvalifikationer

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom industriell ekonomi, maskinteknik eller liknande, du är kommunikativ och teknikintresserad. Ditt arbetssätt kännetecknas av engagemang, god struktur och en stor portion nyfikenhet. Tjänsten innebär många kontaktytor, interna såväl som externa så dina sociala- och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig..

.. en mycket utmanande, varierad och utvecklande arbetsroll inom Siwertell i en internationell miljö. Du blir en drivande kraft på företaget och kommer samarbeta med kvalificerade medarbetare från en rad olika discipliner som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter! För mer information om företaget och tjänsten besök  www.bruks-siwertell.com och gärna också www.bruks-siwertell.com/cases för att få veta mer om våra kundprojekt.

Kontakt och ansökan

Intresserad? Kontakta Mats Lindqvist Manager Contract Management på telefon 042-85850 eller e-post mats.lindqvist@siwertell.com eller Katarina Åkesson HR Director på telefon 042-85808 eller e-post katarina.akesson@siwertell.com så berättar vi mer om tjänsten.

 

Dela detta jobb

Contract Manager, Bjuv - Sweden

Bruks Siwertell