teknikjobb.se

Continuous Improvement Coordinator till Cloetta

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-06-18

Ansök nu

Continuous Improvement Coordinator till Cloetta

Har du en civilingenjörsutbildning och har en stark vilja att driva utvecklings- och förbättringsarbete? Söker du en coachande roll där du snabbt får ta eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt? På Cloetta erbjuder vi dig en mycket intressant tjänst i ett företag som ligger i framkant inom branschen. Här får du arbeta med snabbrörliga konsumentvaror från välkända varumärken på ett företag där alla delar visionen om att skapa en produktion i världsklass. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för Cloetta Sverige ABs räkning en Continuous Improvement Coordinator till verksamheten i Ljungsbro utanför Linköping. I rollen ansvarar du för att driva och stödja förbättringsarbete i produktionen utifrån Lean och Six Sigma. Du rapporterar till Continuous Improvement Manager som du har ett tätt samarbete med tillsammans med anläggningschef och produktionsledare. Cloetta har kommit långt i arbetet med att skapa en produktion i världsklass och nu får du chansen att bidra till den fortsatta utvecklingsresan!

Cloetta värderar och värnar om sina medarbetare och arbetar och agerar enligt de fyra kärnvärdena focus, teamplay, passion och pride. Dessa kärnvärden bidrar till en god och familjär stämning i fabriken, välkommen till en rolig och unik arbetsplats!

Arbetsuppgifter

Som Continuous Improvement Coordinator kommer du till stor del arbeta med att stötta och coacha produktionsledarna i utvecklings- och förändringsprojekt. Dagarna börjar med ett antal avstämningsmöten där du noterar actions, för statistik och stöttar produktionsledaren. Därefter planerar du dina dagar efter de actions och initiativ du anser viktigast. Rollen är produktionsnära och innebär mycket kontakter och vistelse i fabriken. Du kommer att ha ansvar för att utveckla och föreslå Lean-projekt, delta i och följa upp projekt samt coacha projektledare. Arbetet är fritt med mycket egna initiativ och ett tätt samarbete med CI Manager och anläggningschef. Arbetet handlar mycket om att hålla ett öga på vad som händer och se till att produktionsarbetet flyter på. Du kommer också att äga utveckling och implementering av mjukvara som mäter effektivitet.

Du kommer till exempel att:

 • Stötta och coacha cheferna i förbättringsprojekt kopplat till effektivitet och kvalitet

 • Utveckla och föreslå Lean-projekt

 • Arbeta med rotorsaksanalyser med hjälp av etablerade processer

Vi söker dig som

 • Har civilingenjörsexamen inom exempelvis Maskinteknik, Industriell ekonomi eller Bioteknik mot produktion.

 • Har några års arbetslivserfarenhet inom produktion, Lean, förbättringsarbeten och produktionsteknik.

 • Har mycket goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Excel då du kommer att använda det i ditt dagliga arbete.

 • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. I ditt arbete kommer du att kommunicera både med dina svenska kollegor men också med kollegor från andra fabriker runt om i Europa.

 • Har en helhetsförståelse för processer inom produktion.

Det är meriterande om du:

 • Har arbetslivserfarenhet inom produktion, Lean, förbättringsarbeten och produktionsteknik.

 • Har läst kurser inom Lean, Six Sigma eller TPM.

 • Har gjort ditt exjobb inom liknande arbete.

Som person har du ett naturligt coachande sätt där du får med andra på tåget, är uppmuntrande, rådgivande och får andra att nå uppsatta mål. Du är utåtriktad och trivs i sociala sammanhang. Vidare är du analytisk och bryter ner problem och förstår sammanhang för att hitta en lösning. Som person utstrålar du energi har ett positivt förhållningssätt till problem, och är på så vis ihärdig i förändringsarbete och ser möjligheter. Att samarbeta med andra för att lyckas är en självklarhet för dig.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Ljungsbro

 • Kontaktuppgifter: Anna Johansson

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cloettas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i framförallt Norden, Nederländerna och Storbritannien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder och de har några av de starkaste varumärkena på marknaden, som till exempel Läkerol, Cloetta, Jenkki, Kexchoklad, Malaco, Sportlife, Saila och Red Band. Cloetta har 2500 anställda och har 8 fabriker, totalt är de verksamma i 11 länder. Fabriken i Ljungsbro har hög teknisk komplexitet, där flera olika produkter produceras men är unik som chokladfabrik inom koncernen. Man har idag en volym runt 23 tusen ton i produktionen, och är ca 320 anställda.

Dela detta jobb

Continuous Improvement Coordinator till Cloetta

Academic Work