teknikjobb.se

Containerreparatör till kund i Göteborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Containerreparatör till kund i Göteborg

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Containerreparatör till kund i Göteborg
Eterni Sweden AB söker nu en Containerreparatör till vår kund i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet inom MIG/MAG svetsning, materialkännedom och vana att skruva och montera. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 
 
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som Containerreparatör hos vår kund i Göteborg.
Som medarbetare hos företaget kommer du att få arbeta i deras containerpark med svets och reparation. 

Arbetsuppgifterna består främst av reparation och tvätt av containers. Förekommande arbete är allt från byte av inredning till reparation och underhåll av containrar till exempel byte av containergolv, lagning av hål och ifyllnad av sprickor, samt utbyte av tätning vid dörrar. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet och kunskap inom MIG svetsning och gasbränning. 

Arbetsuppgifterna är av varierande svårighetsgrad och  tempot i produktionen är ofta i högt och ställer höga krav på noggrannhet och punktlighet. Kvalitet är självklart en väldigt viktig parameter i det dagliga arbetet. Man arbetar både enskilt och i grupp och vi söker nu personal till dagskift. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och noggrannhet. Man arbetar utomhus och därför ser vi gärna att du som söker är en person som är initiativrik, flexibel och stresstålig. Du är punktlig och orädd för varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter att man arbetar likaväl självständigt som i grupp.

Godkänd gymnasieutbildning är ett krav samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Containerreparatör till kund i Göteborg

Eterni Sweden AB