teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Construction Planner - Karlstad

Företag Valmet AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Construction Planner - Karlstad

Din huvuduppgift som Construction Planner är att beräkna och estimera kostnader och tid för projekt i försäljningsfasen och att vara spindeln i nätet i utförandefasen.

Valmet är ett globalt företag inom pappers- och massaindustrin, världen är ditt arbetsfält där du har din fasta punkt på kontoret i Karlstad tillsammans med dina kollegor.

För oss är inget projekt det andra likt, det kan variera från att involvera några få personer på site till megaprojekt och du deltar i flera olika försäljningsprojekt samtidigt.

Som Construction Planner har du en viktig roll i kommunikationen mellan site-teamet och projektledare i projektets utförandefas. Du ingår i försäljningsgruppens site-team som tillsammans sätter ihop offertförslag, försäljningsgruppen i sin tur består av kollegor från många olika discipliner. Du har många kontakter med olika yrkesgrupper både internt och externt såsom t ex med leverantörer och myndigheter bl a för att ta hand om olika tillstånd som krävs för etablering av montageplatsen. I rollen jobbar man framför allt i nära samarbete med kunden för att säkerställa ett smidig iordningställande och uppstart av site arbetet, du förbereder t ex rapporteringsmallar för site- och uppföljningsrapporter, deltar i avtalsförhandlingar och är en nyckelspelare i upphandling av underleverantörer. I rollen ingår att hålla i site-kickoffer med både Valmets site-team, underleverantörer samt med kund.

Innan montaget startar är du även med och planerar för platsarrangemang som kontor, boende och tjänster, du planerar även för platsmobiliseringen ute på montaget.

Med andra ord är det Construction Plannern som är spindeln i nätet gällande sitefrågor under projektets gång.

Du arbetar med Valmets egna produkter med egen design som du efterhand blir expert på.

Eftersom det ofta underlättar att se montaget på plats finns det möjligheter att resa till site och göra en egen bedömning av förutsättningarna. Resorna är främst av kortare karaktär.

Vem är du?

Först och främst har du praktisk erfarenhet av konstruktion och montagearbete på site och är van att använda MS Office verktyg för att göra beräkningar och planera.

Förmodligen har du en teknisk utbildning, t ex. universitetsutbildning inom Engineering eller möjligtvis en KY/YH-utbildning eller liknande.

Som person är du trygg i dig själv och kan strukturera upp arbetet och prioritera rätt även när det hettar till.

För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken och lösningsorienterad och kan sätta dig in i problem för att hitta lösningen. Du gillar att arbeta i team och ha många kontaktytor och du delar snabbt och gärna med dig av information, erfarenheter och infallsvinklar.

Vi erbjuder

Ett variationsrikt arbete i internationell miljö och ett härligt gäng med kollegor som gärna delar med sig av sitt kunnande och erfarenhet. Dessutom har vi en öppen kultur med stora möjligheter att utvecklas både yrkesmässigt och personligen samt att vi erbjuder ett gediget paket av personalförmåner.

Vi hoppas att vi lyckats fånga ditt intresse och ser fram mot din ansökan.

Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022.

För mer information om tjänsten kontakta Richard Mårtensson, 070-390 32 98 e-mail: richard.martensson@valmet.com

When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers

 

Dela detta jobb

Construction Planner - Karlstad

Valmet AB