teknikjobb.se

CONSTRUCTION MANAGER

Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

CONSTRUCTION MANAGER

Kundlogotyp


Sökord: construction manager, byggprojekt, byggprojektledning, byggprojektledare, fastighet, nybyggnadsprojekt, nybyggnation, ombyggnation, ombyggnadsprojekt, self-storage

På uppdrag av 24Storage söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en Construction Manager som vill bli en nyckelspelare under deras fortsatta tillväxtresa.

VI ERBJUDER
Är du en projektledare som drivs av att realisera byggprojekt i världsklass? Är du nyfiken på att ta del av en resa på ett etablerat start-up-bolag med kraftiga expansionsplaner? Vill du arbeta på en nytänkande och digital arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den som vi söker till 24Storage.

Vi värderar flexibla och nyfikna medarbetare och anser att mångfald är nyckeln till en bättre slutprodukt. Vi erbjuder spännande och utmanande karriärmöjligheter på ett snabbt växande företag med attraktiva förmåner.

OM TJÄNSTEN
Vi söker en Construction Manager som självständigt kommer att leda projektutvecklingen av de fastigheter som företaget förvärvar. Detta kommer i första hand att ske genom att bygga helt nya self storage-anläggningar, men i förekommande fall även via konvertering av befintliga byggnader utifrån ändamålet. Mot bakgrund av budget och tidplan driver du arbetet inom projekten från förstudie till slutbesiktning.

KVALIFIKATIONER 
Du har Byggteknisk högskoleutbildning eller KY-utbildning i kombination med längre arbetslivserfarenhet och flera års erfarenhet av att projektleda från beställarsidan. Erfarenhet från entreprenad-, konsult-, myndighetssidan är meriterande. Vidare har du erfarenhet från att driva projekt utifrån ett helhetsansvar med fullständigt kostnadsansvar inkluderat, att bedöma genomförbarhet, kalkylera kostnader, driva tidiga skeden, leda projektering, hantera myndigheter och genomföra entreprenadupphandlingar.

Du motiveras av att vara en nyckelperson och gillar att arbeta i entreprenörsdrivna bolag med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Det är viktigt för dig att ha roligt på jobbet och du är en lagspelare med integritet.

Vi ser det som meriterande om du har utbildning i BAS P och BAS U.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar 24Storage med Isaksson Rekrytering & Bemanning och önskar därmed att all kontakt angående tjänsten sker via rekryteringsansvarig, Josefin Pauli på 072-164 55 62 eller josefin.p@isakssonrekrytering.se .

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

OBS! På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

24Storage grundades 2015 och strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för privatpersoner och företag att hyra förråd. Vi utvecklar nästa generations self-storage genom att kombinera e-handel, smarta och uppkopplade anläggningar och utveckling av en egen mjukvara. Vi erbjuder över 9 000 förrådsutrymmen fördelat på 23 anläggningar runt om i Sverige. 24Storage är idag näst störst i Sverige och siktar mot att bli ledande inom förrådslösningar.

Dela detta jobb

CONSTRUCTION MANAGER

Isaksson Rekrytering & Bemanning