teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CNC-REPARATÖR TILL UNDERHÅLL

Ort
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

CNC-REPARATÖR TILL UNDERHÅLL

Vår underhållsavdelning ansvarar bl.a. för förebyggande och akut underhåll i vår maskinpark. Till denna avdelning söker vi nu en CNC-reparatör. 

Som CNC-reparatör arbetar du med löpande service och reparationer av våra bearbetningsmaskiner, både akut felsökning, reparationer, förebyggande underhåll och service. Du är även behjälplig i diverse projekt som utförs i verksamheten. Du har en aktiv roll i förbättrings- och utvecklingsarbete för ditt område och håller kontinuerlig kontakt med leverantörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Arbetstiden är dagtid, men det kan också bli aktuellt med skiftgång och då antagligen 2-skift. Placering är på Ljunghäll i Södra Vi, resor i tjänsten kommer att förekomma.  

Vi erbjuder dig

  • en utvecklande och varierande tjänst

  • ett jobb med frihet under ansvar i ett team bestående av driftiga och kompetenta kollegor med god kamratanda

  • möjlighet till att utvecklas inom arbetet och på sikt få större ansvar

Vi söker dig som har…

  • någon form av verkstadsutbildning eller motsvarande kunskaper

  • arbetslivserfarenhet inom reparation och/eller underhållsarbete inom industri

  • dokumenterat god teknisk allmänkompetens

  • meriterande med dokumenterad kunskap om t.ex. Mazak, Heller, Grob, DMG Mori

  • erfarenhet av felsökning och avhjälpande underhåll

Som person…

…är du självgående och lösningsfokuserad med god initiativförmåga. Du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, stundtals i högt tempo. För att passa i rollen är det också viktigt att du har god servicekänsla och samarbetsförmåga. Samarbete mellan avdelningar förekommer och det är därav viktigt att du som person är flexibel och kan kommunicera och göra dig förstådd i en komplex miljö. Ljunghäll är en internationell koncern där samarbeten och kunskapsutbyte mellan de olika siterna förekommer. Vi ser därför att du kan göra dig väl förstådd på både svenska och engelska.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 30/9. Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att söka.

Frågor om tjänsten kan ställas till Arbetsledare Fredrik Milton på 0492-162 97.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

CNC-REPARATÖR TILL UNDERHÅLL

Metallfabriken Ljunghäll AB