teknikjobb.se

CNC-operatörer till vår avdelning Prototyp och Skrov.

Företag BAE Systems AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

CNC-operatörer till vår avdelning Prototyp och Skrov.

Ta chansen att bli vår nya kollega!

Vi behöver nu förstärka med ytterligare CNC-operatörer till vår avdelning Prototyp och Skrov. 

Din framtida utmaning

I arbetsuppgifterna ingår: 

Tillverka detaljer till prototyper, serie- och förseriefordon. Programmera, ställa och köra CNC-styrda maskiner. Medverka vid viss produktionsgranskning. Stötta konstruktörer i produktionstekniska frågor som rör maskinbearbetning.

Rotation mellan arbetsuppgifterna inom arbetsgruppen kan förekomma.

Den du är

Du har god verkstadsvana och flerårig erfarenhet av programmering, CAD/CAM, till fräs- och  svarvområdet. Vi söker dig som är noggrann, drivande och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är flexibel samt har god ordning och reda. 
Kunskap om olika styrsystem som Heidenhain, Millplus, Siemens och Turnplus är meriterande.
Eftersom vi verkar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: : https://youtu.be/spyM86NLbOk

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Niklas Kallin, rekryterande chef på telefon 0660-809 83 eller Ola Pettersson rekryteringskonsult, Kompetenslaget på telefon 070-377 02 45.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 20210815 välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

snarast enligt överenskommelse

Löneform

månadslön

Antal lediga befattningar

2

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/98

Facklig företrädare

  • Ulf Strandberg IF Metall, 066080163

Publicerat

2021-06-30

Sista ansökningsdag

2021-08-15

Dela detta jobb

CNC-operatörer till vår avdelning Prototyp och Skrov.

BAE Systems AB