teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CNC-operatörer till Ljunghäll

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

CNC-operatörer till Ljunghäll


Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo, är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.


Nu finns möjligheten att vara med att driva Ljunghäll framåt!
Ljunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Eterni tillsammans med Ljunghäll vill nu stärka upp med erfarna CNC-operatörer. 

Eterni söker nu personal med erfarenhet/kunskaper inom CNC-produktion, mätning, ritningsläsning osv. Tillverkning sker mot både enstyckstillverkning och order och du ges ett stor eget ansvar i produktionsprocessen. Dessutom har du stort stöd av erfarna kollegor.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER
Materialhantering
Synövervakning
Felsökning
Övervakning maskin

ÖVRIGA MERITER
Relevant erfarenhet av liknande tjänster
Meriterande är erfarenhet av att ställa, rigga, mäta och förstå mekanik efter ritning
Truckkort och travers

PERSONLIGA EGENSKAPER
Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel, lösningsfokuserad, noggrann person som trivs med att arbeta i lag.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är driven, social och positiv.
Du måste kunna jobba skiftgång.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader inledningsvis. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Ljunghäll.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Henrik Nordström på via henrik.nordstrom@eterni.se

Dela detta jobb

CNC-operatörer till Ljunghäll

Eterni Sweden AB