teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

CNC-operatörer sökes till Trestadsområdet och Bohuslän!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

CNC-operatörer sökes till Trestadsområdet och Bohuslän!

 

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är en duktig och engagerad CNC-operatör och intresserad av nya utmaningar i höst! Vi har inkommande uppdrag inom CNC hos flera av våra kunder i Trestadsområdet och Bohuslän med start efter sommaren. Förekommande arbetsuppgifter kan komma att vara ladda och plocka ut maskiner, verktygsbyten, gradning, justera parametrar i programmen, kvalitetskontrollering och packning av detaljer. Truckkörning och traverskörning kan också förekomma. Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda till olika former av skiftgång.

Din profil
Vi söker dig som har industriteknisk utbildning, verkstadsvana och erfarenhet av arbete som CNC-operatör. Du har kunskap i ritningsläsning och är duktig på kvalité och förbättringsarbete. Som person är du en flexibel lagspelare med positiv inställning. Du är noggrann och tar egna initiativ. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Det är meriterande om du har truckkort A+B och traverskort. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig Mira Schoultz tel 070-785 86 38. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

 

Dela detta jobb

logga
CNC-operatörer sökes till Trestadsområdet och Bohuslän!

Premier Service AB