teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ockelbo Lego-Mek söker fler CNC-operatörer

Vi söker dig som har erfarenhet av industrin och gärna arbetat i en mekanisk verkstad tidigare. Har du erfarenhet av CNC anses det som meriterande.
Du som söker är arbetsvillig, flexibel och kvalitetsmedveten. Du har ett positivt förhållningssätt både mot dina arbetsuppgifter och kollegor. Uppdraget kräver att du kan arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du självständigt genomför dina arbetsuppgifter. Du kommer få ta ett stort ansvar för att säkerställa produktionen av detaljerna och vi ser därför att du är ansvarstagande och målinriktad. Du ska kunna läsa av och tolka ritningar och processinstruktioner för att sedan utföra arbetet utifrån dessa.
B-körkort och truckkort är ett krav.

Egenskaper
Som person är du tekniskt intresserad, noggrann och punktlig. Du är självgående, initiativtagande, flexibel, ansvarstagande och van att ta i när det behövs. Du har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd och en vilja att lära dig.
Arbetet innebär att du måste kunna arbeta skift.

Information om tjänsten
Som CNC-operatör hos oss arbetar du med att se till att maskinerna fungerar som de ska, inmatning av material, kontrollera mått på detaljer utefter ritning, felsökningar, ritningsläsning, förbättringsarbete med mera. Här sätter du själv gränsen på hur mycket du vill lära dig och hur duktig du vill bli inom CNC bearbetning. Du kommer att inleda din anställning med en introduktion där du kommer att få arbeta tillsammans med erfarna kollegor.
Vi är modernt företag som satsar hårt på att automatisera våra CNC maskiner
Merparten av våra maskiner är av märket Mazak och robotarna är ABB eller Fanuc

Mer info 

Kontaktperson

     Johan Hollsten

Område

     Ockelbo

Yrkesroll

     Industri & Anläggning, CNC-Operatör

Typ av anställning

     Heltid, Tillsvidareanställd

 

 

logo

CNC-Operatörer Ockelbo Lego-Mek

Ort
Utgår

2022-06-04

Ansök nu

Dela detta jobb