teknikjobb.se

RZ OLDA Innovation är en mekanisk verkstad som ligger i Mölnlycke strax utanför Göteborg. Sedan starten 1985 har OLDA skaffat sig lång erfarenhet av utveckling, konstruktion och tillverkning av specialverktyg och utrustning, främst för fordonsindustri och andra tillverkningsindustrier. Störst resurser har de inom skärande bearbetning.

Rollen
Till RZ OLDA Innovation söker vi nu en duktig CNC-Operatör. Arbetsuppgifterna omfattar ritningsläsning, fräsning/svarvning i CNC av korta och medelstora serier samt en del programmering och beredning. Maskinerna som rollen berör är av märket Haas och CAM-programmet är idag Gibbs.

Tjänsten är en direkt anställning hos kund.

Tillträde: Omgående

Din profil
Du som söker:
- har verkstadsutbildning eller liknande
- har några års erfarenhet som CNC operatör och enklare programmering

Du som person är självständig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och har öga för detaljer. Personlig lämplighet kommer värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.

Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanie Jadidi, 0708-58 55 10 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning.

Logga

CNC-OPERATÖR TILL RZ OLDA INNOVATION

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb