teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CNC-operatör till Mixon Kungälv

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

CNC-operatör till Mixon Kungälv

Om Mixon

Företaget är beläget i Kungälv och är ett teknikintensivt ägarlett bolag som tillverkar och servar olika egenproducerade limappliceringsmaskiner ämnade för kunder world wide. Mixon startades 1985, har tolv anställda, varav tre arbetar med skärande bearbetning. Mixon representerar kvalitet, långsiktiga lösningar och goda samarbeten.
 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med tillverkning i Cnc- maskiner mestadels med enstyckstillverkning och mindre serier, både till vår maskinproduktion och till lager. Du kommer att arbeta med programmering, beredning, programjustering, riggning, inköp av råmaterial och skärande verktyg. Maskinerna är moderna och har Siemens styrsystem.
 

Du har goda skärtekniska kunskaper och har vana av att rigga och egenhändigt programmera maskiner. Du har tidigare arbetat med både enstycks- och mindre serietillverkning och har goda kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik samt kunskap kring olika metallers egenskaper, mer specifikt syrafast stål, aluminium och även plast.

Du har en god datavana, innehar B-körkort och kommunicerar på svenska.

Att tidigare programmerat i Siemens styrsystem är inte ett krav, även om det är meriterande.
 

Din personlighet

Vi ser att du är en strukturerad och engagerad person. Har ett lösningsorienterande förhållningsätt till ditt arbete och arbetar enligt ständiga förbättringar. Du drivs av att utveckla nya tankar och idéer. I denna ägarledda organisation är det snabbt till beslut och möjligheten att påverka är stor. Eget driv, fokus på kvalitet och vilja att utvecklas ser vi som en självklarhet för att passa i denna roll och organisation.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.
 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på https://bahusia.se
 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51
 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

CNC-operatör till Mixon Kungälv

Bahusia Personalförmedling AB