teknikjobb.seVi söker nu en kvalificerad CNC-operatör/tekniker för fleroperationsbearbetning. Vi erbjuder dig en tjänst i ett bra och trevligt gäng i fräscha lokaler med en modern maskinpark!

Du kommer att i arbeta självständigt med att i huvudsak framställa befintliga återkommande detaljer i mindre serier. Men även nya detaljer/artiklar behöver tas fram och service och reparationsuppdrag förekommer. Du måste därför självständigt kunna programmera/ställa och framställa. Tjänsten kräver relevant yrkeskunskap och du bör ha några yrkesår med dig från liknande arbete för att klara av uppgiften. 

Du kommer naturligt att ha en relation till några verktygsleverantörer för att beställa verktyg och få nödvändig support. Ibland måste du även ha en dialog med en kund för att lösa problem. God Svenska i tal och skrift är därför ett krav och vi ser gärna att du har körkort.

Du måste kunna samarbeta bra i en liten grupp där vi tillsammans löser kundens problem och vi lägger stor vikt på dig och dina personliga egenskaper.

Tjänsten är heltid 100% och arbetstiden är Måndag - Fredag 07-16

Passar detta väl in på dig är du välkommen att söka tjänsten och tillträde är omgående efter överenskommelse.

För mer information om företaget och maskinparken se vår hemsida:www.troberg.nu

Om arbetsgivaren

Troberg Technology en finmekanisk verkstad med inriktning mot modern CNC-skärande bearbetning och har varit verksam sedan 2005.
Vi hjälper idag både stora och små aktörer på marknaden med legotillverkning och vi utför också reparationsuppdrag samt arbeten av problemlösningskaraktär. Du hittar oss enkelt i Hackefors Industriområde strax utanför centrala Linköping.

Mer info:

Kontaktperson: Magnus Troberg
Telefon 013-150870

CNC-operatör till Fleroperation

Ort
Utgår

2019-04-11

Ansök nu

Dela detta jobb