teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

CNC-Operatör på dagtid till ETAB Industriautomation i Gävle

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-26

Ansök nu

CNC-Operatör på dagtid till ETAB Industriautomation i Gävle

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill Du vara del i ett framgångsrikt och spännande företag som håller i gång svensk industri?
Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt.

Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och att Du kommer att få roligt på jobbet.

Tjänstebeskrivning
Som Operatör hos ETAB arbetar Du med CNC-bearbetning i plast och elastomerer med hjälp av svarv. Du kommer vara en del av ett team där det finns alla möjligheter att utveckla dina kunskaper. Vidare blir Du en viktig del i att producera högkvalitativa produkter i plast och elastomerer utefter specifika kundönskemål. De styrsystem som används i arbetet är Siemens och Fanuc.

Personprofil
Tjänsten passar dig som har ett öga för detaljer och tycker om att arbeta finmotoriskt. Du stimuleras av att skapa högkvalitativa produkter och för att göra det lilla extra för kunderna. Vidare ser vi även att du arbetar bra i ett lag och har en driven personlighet där du tillsammans med ditt lag vill uppnå goda resultat.

Vi söker dig som har:
* Utbildad CNC-Operatör eller likvärdig utbildning
* Kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik
* Erfarenhet av att arbeta i produktion, med fördel i rollen som CNC-operatör

Det är vidare meriterande om du även har kunskaper inom CAD-ritning

Övrigt
Start: Hösten 2022
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00-16.00
Plats: Gävle

Företagspresentation
ETAB industriautomation AB har för avsikt att vara en av de ledande aktörerna i Sverige inom försäljning av industriautomation. Vi har med 50 års erfarenhet av branschen skapat oss gedigen kompetens och kännedom om hur vi på bästa sätt kan tillgodose våra kunder med skräddarsydda helhetslösningar. ETAB Industriautomation AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.etab.nu

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jakob Erlingsson på 073-353 75 38 eller jakob.erlingsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

 

Dela detta jobb

logo
CNC-Operatör på dagtid till ETAB Industriautomation i Gävle

PerformIQ