teknikjobb.se

CNC operatör / Maskinarbetare

Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

CNC operatör / Maskinarbetare

Jernbro Industrial Services är marknadsledande inom industriservice i Sverige, med en omsättning på ca 1,4 miljarder, 900 anställda och verksamhet på 25 orter. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att producera säkrare, mer effektivt och mera hållbart. Med djup ingenjörs -och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av våra kunders verksamhet och därigenom till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära med specifika kunskaper om våra kunders olika processer och utmaningar. Bland Jernbros många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner verksamma inom verkstad, stål, livsmedel, plast & gummi, trä, papper & massa, gruvor samt energi. Vi följer också med våra kunder ut i världen på projektbasis och levererar även nyckelfärdiga automationslösningar inom bland annat produktionslogistik.

Sista ansökningsdag: 2020-11-30Plats: Norra SverigeJobbkategori: ÖvrigaFöretag: Jernbro

Då vi installerar ytterligare en maskin på vår verkstad i Kiruna söker vi nu en maskinarbetare, främst inom CNC. Som Maskinarbetare arbetar du självständigt utifrån ritning med att planera, rigga, programmera och köra jobben, samt säkerställa toleranskrav. Vi tillverkar och renoverar detaljer till industrin, efter kunds ritning eller enligt Jernbros egen design och konstruktion.

Kvalifikationer

Kunskap i att läsa och förstå ritningar

  • Kompetens inom CNC programmering
  • Erfarenhet inom verktygsval och riggning av bearbetningsmaskiner
  • Utbildning/erfarenhet av cad/cam är meriterande
  • Kunskap/erfarenhet av manuella maskiner är meriterande

Jernbro är ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter, såväl i Kiruna som i övriga Sverige. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser. . 

Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Vi ser gärna att du har god erfarenhet och trivs med kundkontakter då detta är dagligt förekommande. 

Hos Jernbro erbjuds du ett varierande, fritt och omväxlande arbete. Jernbro präglas av en positiv anda där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och aktivt bidra i utvecklingsarbeten.

Du kommer att arbeta på vår gigantiska verkstad i Kiruna som fungerar som en lokal plattform som tack vare kompetens och erfarenhet från tung industri kan stötta både lokala företag och samhället i den expansiva fas som pågår i området. Utgångspunkten för arbetet är verksamheten i Kiruna men då Jernbro s kunder finns på flera platser i malmfälten är resor förekommande.

Kontakt och ansökan

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag kl. 7-16:00, viss möjlighet att arbeta in fredagar kan ges. 

Jernbro erbjuder stora möjligheter för dig som vill och kan arbeta övertid, enligt kollektivavtal med If Metall, teknikavtalet. Även möjlighet att arbeta under underhållsstopp. 

Vi har just nu även ett par boendelösningar för dig som vill helg pendla.

Vi är beredda att satsa på dig!   

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansvarig rekryterare

Annika Winqvist

annika.winqvist@marinkraft.se

 

Dela detta jobb

CNC operatör / Maskinarbetare

Marinkraft Bemanning Sverige AB