teknikjobb.se


SVT Produktion i Stockholm söker

CNC operatör/Dekorsnickare

Vill du ha ett omväxlande och kreativt arbete i hjärtat av SVT:s produktion? Är du dessutom utbildad inredningssnickare med CNC- och CAD-kompetens och vill ha nya utmaningar? Om detta stämmer in på dig hoppas vi att du söker jobbet!

Om SVT Ateljéer 

SVT Ateljéer består av cirka 20 medarbetare och i Stockholm ligger verkstäderna i TV-huset på Gärdet. Vi tillverkar dekorer för en stor del av våra program som produceras främst i Stockholm, Umeå och Malmö. Exempel på projekt som vi gör scen & dekor till är Melodifestivalen, Bolibompa, Nobel, Plus, Robins och många fler. 

Vem söker vi? 

Vi söker dig som är verkstadssnickare och CNC-operatör med goda kunskaper och erfarenhet i programmering, skötsel och bearbetning. Du behöver också ha goda kunskaper i konstruktion och material samt snickeriarbete i traditionella snickerimaskiner.  

Du är van och har fallenhet för att själv och i samarbete med andra lösa konstruktioner utifrån givna förutsättningar och önskemål.  

Du har goda kunskaper i 3D CAD, CNC-programmering, MS-Office och Office 365. 

Som person vill vi att du är självgående och tar ett stort personligt ansvar. Du är strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du bör också vara tydlig i din kommunikation och ha ett gott omdöme.  

Vad innebär jobbet? 

Tjänsten innebär i första hand att vara huvudansvarig för CNC-fräsen (5-axlig Homag), konstruktion, beredning, fräsning samt underhåll men också i perioder delta som snickare vid dekortillverkning.

Dekortillverkning är ofta att likna med prototyptillverkning (vi har sällan arbeten i större serier) vilket ställer krav på kreativitet och nyfikenhet i att finna lösningar i varje projekt.

Då ritningsunderlag kan vara av varierande kvalitet ritar/konstruerar vi själva i CAD utifrån allt från pappersskisser till 3D-modeller. Vi arbetar i 3D-CAD programmet Rhinoceros och bereder till CNC i WoodWop.  

I arbetsuppgifterna ingår också att med kollegorna i snickerigruppen rigga och riva dekorer i studior och inspelningsplatser. 

Vårt uppdrag är att spegla hela Sverige och därför söker vi medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter som kan tillföra olika perspektiv. Vi vill bygga team med mångfald. Det är viktigt att du delar public service värdegrund om det demokratiska samhället och allas lika värde. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med önskat tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Arbetet är framförallt förlagt dagtid, men kan innebära oregelbundna arbetstider. 

Vi intervjuar löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt!

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Andersson, avdelningschef på SVT Ateljéer på 08-784 61 35. 

Fackliga frågor besvaras av Gun Karlsson, (Unionen), Oskar Anesten (SJF), Fanny Lindhe (Saco) på 08-784 00 00. 

Välkommen med din ansökan senast den 16 december 2018. Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka din ansökan" nedan. 

 

CNC operatör/Dekorsnickare

Företag SVT
Ort
Utgår

2018-12-28

Ansök nu

Dela detta jobb