teknikjobb.se

På Tierpverken tillverkar vi handhållna industriverktyg, som säljs till många stora kunder runt om i hela världen. Något vi är stolta över att var tredje bil är monterad med verktyg som vi tillverkar på Atlas Copco i Tierp. Vi är stolta över vårt Leanarbete på Tierpverken och räknar med att du vill bidra med intresse, driv och idéer till arbetet med ständiga förbättringar. I pågående Leanarbete arbetar vi med att flödesinrikta verkstaden för att sänka ledtider och bättre uppfylla kundens önskemål.

På komponentverkstaden tillverkas nyckeldetaljer som ingår i våra verktyg.

Ditt uppdrag:

Som CNC Operatör hos oss finns det alltid möjlighet till utveckling då vi inom komponentverkstaden har en stor variation vad gäller både utrustning och arbetsinnehåll. Du får ett stort ansvar i produktionsprocessen från programmering, tillverkning till kvalitetskontroll av dina komponenter som sedan skickas vidare till monteringen för att sättas ihop till verktyg i världsklass. Produktionen sker ofta i relativt korta serier.

Kompetens & Erfarenhetskrav:

Vi söker dig som har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper samt utbildning och/eller erfarenhet av arbete med CNC-maskiner. Starkt meriterande är om du har programmerat.

Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. I komponentverkstaden arbetar vi skift så körkort och tillgång till bil är en fördel om du inte bor i närområdet.

Din profil:

Vi tror att du som söker är en lagspelare med stort engagemang och tekniskt intresse. Du trivs att arbeta i team, har lätt för att kommunicera och är samtidigt bekväm med att ta eget ansvar för kvalitet, effektivitet och leveranser till kund. För oss är det viktigt att du är noggrann och metodisk i ditt arbetssätt, eftersom vi jobbar med små komponenter med snäva toleranser.

Ansökan:

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan!

We add value wherever we do business

The Atlas Copco Group serves customers through innovative compressors, vacuum solutions, generators, pumps, power tools and assembly systems. We are a global and diverse Group of many strong brands and around 34 000 employees representing different cultures in more than 180 countries. We have a wide range of positions so whatever your interests or area of expertise, we offer interesting challenges and the opportunity to grow.

Passionate people create exceptional things. We believe in challenging the status quo, always looking for a better way. Our leading edge technology enables us to innovate for a sustainable future. We believe that people make it happen and with us you are empowered to act. Your ideas can make a real difference and contribute to the quality of life for people everywhere.

Learn more at www.atlascopcogroup.com

CNC Operatör

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb