teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

CNC-operatör

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-03

Ansök nu

CNC-operatör

Till vår kund AGES i Hörle, söker vi nu efter CNC-operatörer till deras fräsavdelning. AGES i Hörle arbetar med skärande bearbetning, rörbearbetning, svets, gjutgods och smide.

Om tjänsten

Du kommer att börja som inhyrd konsult via Montico med goda chanser för övergång till kund.

Arbetsbeskrivning

I rollen som CNC-operatör kommer dina arbetsuppgifter framförallt handla om att köra och ställa CNC-styrda fräsar. Du kommer ansvara för att överenskomna arbetsuppgifter planeras och utförs på ett effektivt och ändamålsenligt sätt. Material som kan förekomma är stål, mässing, järn och aluminium. Du ska ha kunskap inom mätteknik.

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter, kund skattar högt personer som har rätt inställning och viljan att lära sig. Du bör kunna kommunicera på obehindrat svenska. Det är meriterande om du har truck och traverskort.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
CNC-operatör

Montico AB