teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CNC-operatör

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-29

Ansök nu

CNC-operatör

SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

CNC-operatör

Till dig som vill ingå i produktionsteam Verkstad kan vi erbjuda ett stimulerande och utmanande arbete. Din arbetsuppgift blir att tillsammans med gruppen nå uppställda leverans- och kvalitetsmål samt förse den interna monteringsavdelningen med svarvat och bearbetat material i främst rostfritt syrafast material.

Det är meriterande om du har erfarenhet av CNC-svarvar – gärna av fabrikatet Mazak – samt av traditionellt verkstadsjobb; alternativt är du nyutbildad inom verkstadsteknik med ett intresse av att lära dig. Du ska ha ett intresse av den senaste tekniken inom material och skärande bearbetning.

Din bakgrund

Eftersom vi jobbar i grupp som alternerar mellan programmering, riggning och drift av CNC-svarvar samt traditionella arbeten i fräsar, supportsvarvar, excenterpressar etc. måste du kunna jobba självständigt och ha gruppkänsla i dig från början. Ordning och reda är ledord och administrativa arbetsuppgifter förekommer. Har du erfarenhet av metoderna inom LEAN är det positivt. 

Arbetstiden är dagtid. Du bör ha erfarenhet från verkstadsindustrin eller lämplig utbildning i grunden. Löneanspråk samt tidigaste tillträdesdag anges i ansökan.  

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan med meritförteckning, tidigaste tillträdesdag samt löneanspråk snarast via "Ansök nu"-knappen.

Frågor kring tjänsten besvaras av produktionschef Niklas Halling via karriar@spminstrument.se eller telefon 0152-225 00.

Dela detta jobb

CNC-operatör

SPM Instrument AB