teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Cidan Machinery söker svetsare

Ort
Utgår

2022-10-22

Ansök nu

Cidan Machinery söker svetsare

Om företaget
CIDAN Machinery är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN och FORSTNER över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Kina, Malaysia och Danmark.

Dina arbetsuppgifter
CIDAN Macinery är ett framgångsrikt och expansivt företag som just nu behöver en ny talang till svetsavdelningen! Du kommer att vara anställd av Premier men arbeta hos oss på CIDAN Macinery i trevliga lokaler i Götene. Låter det spännande? Tveka inte att skicka in din ansökan! I rollen som svetsare arbetar du självständigt med ritningsläsning, manuell svetsning (MAG) och riktning av plåtar både varmt (gas) och kallt (press). Arbetstiden är förlagd till 2-Skift. Nattarbete kan förekomma. Tillträde omgående. Du startar din anställning hos Premier med goda chanser att gå över i en anställning hos CIDAN i framtiden.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren svetsare med positiv inställning och stort engagemang och vill fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling. Du är van att efter ritning svetsa manuellt med MAG och pinne i svart material i olika tjocklekar. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av att rikta tjockare plåtar. Det är viktigt att du är flexibel och noggrann i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta och är intresserad av förbättringsarbete. Låter det intressant? Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Cidan Machinery söker svetsare

Premier Service AB