teknikjobb.se

Chef Underhåll (Vattenfall Eldistribution AB)- Solna, Luleå eller Trollhättan

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Chef Underhåll (Vattenfall Eldistribution AB)- Solna, Luleå eller Trollhättan

Vi bygger och förvaltar framtidens elnät. Vattenfall Eldistribution satsar 4 miljarder per år på Sveriges elnät. Vi isolerar och gräver ned hundratals mil elledningar, vi breddar för ledningsgator och investerar i modern övervakningsteknik. Allt för ett flexiblare och smartare elnät med färre strömavbrott och säkrare leverans. Därför investerar vi på Vattenfall Eldistribution i den bästa kompetensen och vi är nyfikna på dig!

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
 
Är du en av våra framtida ledare?
 
Nu har du som är en ledare, möjlighet att med din kompetens och erfarenhet, driva Vattenfall Eldistributions resa framåt. Som chef för gruppen underhåll kommer du leda, inspirera och engagera medarbetare inom ditt uppdragsansvar samt säkerställa underhållet av Vattenfall Eldistributions elnätsanläggningar. Inom gruppen arbetar cirka 24 medarbetare som rapporterar direkt till underhållschefen.
 
Som Chef (Underhåll) kommer du bland annat att arbeta med följande:

• Leda en grupp som ansvarar för att planera, initiera/beställa, samt styra och följa upp operativa underhållsåtgärder i våra anläggningar och elnät.

• Driva, styra och prioritera aktiviteter så att underhållsverksamheten kontinuerligt utvecklas åt rätt håll

• Skapa starka relationer med både interna och externa parter, varför såväl förmåga som vilja att kommunicera, samarbeta, påverka och utveckla verksamheten är viktig.

• Du rapporterar till Avdelningschef.

Vi söker dig som

• Ledarerfarenhet från tidigare chefspositioner, gärna inom underhåll av elanläggningar- och/eller industri/produktionsverksamhet/infrastruktur.

• Har erfarenhet av underhåll inom eldistribution alternativt annan infrastruktur.

• Erfarenhet och förmåga att arbeta i större organisationer vilket ställer krav på förmågan att arbeta processorienterat

• Relevant akademisk utbildning
 
Som person har du ett genuint intresse för att utveckla verksamheten. Du är relationskapande och har en god förmåga att skapa samarbeten med interna och externa parter för att nå resultat. Vidare har du ett strategisk perspektiv med en förmåga att värdera verksamhetens behov och prioritera insatser för att skapa bästa möjliga effekt.
 
Vi erbjuder dig
Som chef kommer du att ha en central roll i vår vision att möjliggöra ett klimatsmart liv inom en generation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.

Övrig information
Rekryterande chef: Saira Alladin, tel: +46 722 00 58 24

Rekryterare: Teri-Anne Brink, teri-anne.brink@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
 
Befattning: Chef för avdelningen Underhåll
Placeringsort: Stockholm (Solna), Trollhättan eller Luleå.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast den 18:e augusti!  

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Dela detta jobb

Chef Underhåll (Vattenfall Eldistribution AB)- Solna, Luleå eller Trollhättan

Vattenfall AB