teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VILL DU VARA EN DEL AV ETT VÄXANDE FÖRETAG?

EnviDan AB är det nytänkande konsultföretaget med spetskompetens inom vatten- och avloppsteknik. Vi är ett företag där utveckling är en viktig del av vår verksamhet och vi vill göra skillnad.

EnviDan vill bidra till lösningen av morgondagens utmaningar och vi tror innovation är vägen framåt, inte bara för oss utan för hela den skandinaviska VA-branschen. Därför investerar vi 20% av vårt överskott i innovation kring nya lösningar och teknologier och det gör vi i tätt samarbete med kunder och kollegor.  

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där vi har ett nära samarbete mellan våra kontor. EnviDan erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, då vi utöver bolagets egen kompetens även har ett stort utbyte med våra danska och norska kollegor i EnviDan och vårt svenska systerföretag VA Ingenjörerna.

CHEF TILL VÅRT TEAM LEDNINGSNÄT

PLACERING GÖTEBORG

På vårt kontor i Göteborg finns idag i huvudsak medarbetare med specialistkompetens inom processteknik inom vatten och avloppsanläggningar. Nu ställer vi in siktet på att utöka kontoret med kompetens inom ledningsnätsfrågor och söker därför både erfarna och unga ingenjörer som brinner för att göra skillnad. Vi ser fram emot att få med dig i teamet!

EnviDans avdelning som arbetar med ledningsnätsfrågor består av 21 engagerade och väldigt duktiga medarbetare med kontor i Malmö, Helsingborg och Visby. Vi arbetar med hela kedjan från tidiga utredningar/förstudier till projektering och entreprenadhandlingar, vi har duktiga projektledare och medarbetare som arbetar med byggledning och besiktning. Vi använder de senaste projekteringsverktygen i CAD och beräkningsverktygen för ledningsnätsmodeller. EnviDan har en tydlig ambition som bl.a. säger att vi ska blir skarpare där vi redan är skarpa men också utveckla nya områden där vi ser vi kan göra skillnad. Som Teamledare för Ledningsnät i Göteborg kommer du med stöd från övriga ledare ansvara för att bygga upp teamet med kompetenser som dels kompletterar våra nuvarande kompetenser, dels se framåt mot nya mål och kunskapsområden. Du ingår i ledningsgruppen för Göteborgskontoret och rapporterar till avdelningschef/VD.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ansvarig för detta team medverkar du i utvecklingen av ledningsnätsavdelningen samtidigt som du leder teamet i Göteborg. Du kommer i din roll att ha fullt personalansvar, där du som ledare är lyhörd, coachande med ett genuint intresse för att se andra människor utvecklas.

Förutom att ansvara för resursplaneringen för teamet och samordna resursplaneringen med övriga team inom avdelningen, kommer du att medverka till utvecklingen av EnviDans verksamhet tillsammans med övriga ledare. 

Som ledare har du även en fot i projekten, vilket omfattar att gentemot EnviDans kunder leda projekt, primärt inriktat mot ledningsnät, men även andra projekt inom EnviDans verksamhetsområde och dina kompetensområden kan vara aktuella. Vidare kommer du att i de egna projekten fördela arbetsuppgifter till övriga projektkollegor samt agera som bollplank till övriga projektledare inom EnviDan.

Du kommer att delta i bevakningen av affärsmöjligheterna i regionen och synliggöra EnviDan i Sverige genom att presentera och representera EnviDan AB vid möten med tänkta kunder samt medverka i framtagande av anbud tillsammans med övriga avdelningar.

DIN BAKGRUND

Som person är du strukturerad, ansvarstagande samt utvecklingsorienterad då du brinner för att finna morgondagens lösningar. För att lyckas i rollen är du engagerad och kommunikativ och har lätt för att samarbeta samt etablera kontakter både internt och externt.

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom vatten, anläggning, miljö eller att du har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt med minst 5 eller 10 års erfarenhet från konsultbranschen, beställarsidan eller entreprenadsidan. Du har tidigare arbetat i någon form av ledande position som chef, team/arbetsledare eller projektledare. B-körkort är ett krav.

INFORMATION OCH ANSÖKAN

För mer information om EnviDan och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef, Mathias Svensson, VD, på msv@envidan.se eller mobil 070-676 14 70 eller Marie Gralén, HR, på marie.gralen@envidan.se eller 070-6969483. 

Intervjuer kommer att bokas in löpande, även under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

#LI-GMH

 

 

 

 

 

 

 

 

logo

Chef till vårt Team Ledningsnät

Företag EnVidan AB
Ort
Utgår

2022-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb