teknikjobb.se

CHEF FASTIGHETSTEKNIK & SERVICE TILL RIKSHEM

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

CHEF FASTIGHETSTEKNIK & SERVICE TILL RIKSHEM

Kundlogotyp
Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Vi erbjuder möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande och expansiva fastighetsbolag.

Till vårt fastighetsbestånd i Norra Stockholm söker vi nu en nyinrättad roll, Chef Fastighetsservice. Rollen rapporterar till Fastighetschefen och innebär personalansvar för 6-8 fastighetstekniker. Då rollen är nyinrättad finns goda möjligheter att påverka rollens innehåll och utveckling.

Din roll 
Som Chef Fastighetsteknik & Service har du ansvar för att leda våra fastighetstekniker i deras arbete med felavhjälpning mot kund och rondering av fastigheterna för att säkerställa god förvaltning. Du förväntas arbeta proaktivt med förändrings- och förbättringsarbete i nära samarbete med Förvaltare inom fastighetsbeståndet. Ett stort fokus i ditt arbete blir energieffektivisering där din uppgift är följa upp och leda våra fastighetstekniker i arbetet att skapa energieffektiva och hållbara bostäder och samhällsfastigheter. I rollen ingår det att hantera skador som kan inträffa i fastigheterna (t ex vattenskador och bränder). Du kommer att arbeta med ett varierat fastighetsbestånd bestående av både äldre fastigheter och nyproduktion – alla med olika tekniska utmaningar där du tillsammans med förvaltare och fastighetstekniker säkerställer kundnöjdhet och fastigheternas utveckling.

Du leder på ett prestigelöst och utvecklande sätt både medarbetarna och det gemensamma arbetet, i nära dialog med förvaltningsorganisationen. Du har även hjälp av Regionens tekniska chef samt Fastighetstekniker på andra kontor i landet. Du välkomnas till vårt kontor i Arlandastad, men flyttar om ett drygt år till centrala Upplands Väsby. 

Vem är du?
Vi söker dig som får glädje och energi av att leda människor och skapa förutsättningar för teamet att lyckas. Du är en inspirerande och entusiasmerande person som har en bra kunskapsgrund inom fastighetsteknik och fastighetsservice. För att passa som ledare hos oss behövs en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners.

Grundläggande kompetenskrav:

·      Dokumenterad erfarenhet av fastighetsbranschen

·      Dokumenterat goda ledaregenskaper som bekräftas av medarbetare och kollegor

·      Minst 1 års ledarerfarenhet, såsom arbetsledare, driftledare, driftchef med ansvar över 2-10 tekniker

·      Grundläggande tekniska kunskaper inom fastighetsdrift, värme, ventilation, undercentraler

·      B-körkort och egen bil

Varför Rikshem?

 
På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Rikshem strävar efter ökad mångfald och därför söker vi dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Ansökan och rekryteringsprocess
För frågor om tjänsten kontakta vår rekryteringskonsult josefin@isakssonrekrytering.se, 0760- 00 11 97.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Dela detta jobb

CHEF FASTIGHETSTEKNIK & SERVICE TILL RIKSHEM

Isaksson Rekrytering & Bemanning