teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Chef Entreprenad till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Chef Entreprenad till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Dalenbergs El & Maskinteknik AB är ett helägt Vattenfallbolag som har en offensiv satsning inom bl.a. Laddinfrastruktur/Emobility och solscellsanläggningar. Vårt kontor i Skene är under utbyggnad och den nya kontorsdelen kommer att vara klar mars 2022. Vattenfall Services utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Bolagets 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland kunderna finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Vattenfall Services fyra kärnvärden är säkerhet, prestation, samarbete och kundfokus. 

Dalenbergs El & Maskinteknik AB söker en Chef Entreprenad som vill bidrag och leva efter vår visionen ”Sveriges Säkraste arbetsplats.” Inom området Entreprenad genomför vi projekt inom:

• Intreprenad bygg, med erfarenhet från Byggsektorn

• Emobility/Laddinfrastruktur, man får gärna brinna lite extra för fossilfria transporter

• Solcellsanläggningar

Har du en stor kunskap och erfarenhet att driva entreprenader inom angivna områden? Har du kunskap om produkter, tjänster och kunder på den svenska marknaden?

Med kunskap och stort engagemang får du i denna rollen möjligheten att utveckla och stärka Dalenbergs El & Maskinteknik ABs förmåga att leverera projekt, läs vidare!

Din roll som Chef Entreprenad

Du kommer i rollen som chef entreprenad vara ansvarig för ett team med projektledare. Rollen har ett ansvar för affären. Det innebär ett professionellt genomförande av projekt samt ansvar för sälj, projektkalkyler och anbud.
 
En viktig del i arbetet är att utveckla ditt team av projektledare. Du ingår i Dalenbergs ledningsgrupp och har en stor möjlighet att påverka utvecklingen av bolaget. Du ingår i Dalenbergs ledningsgrupp och har en stor möjlighet att påverka utvecklingen av bolaget.
 
Ansvar och arbetsuppgifter

• Aktivt söka kontakt, och bygga företagsrelationer, med nya och gamla kunder inom sin affärsgren. Syftet med detta är att hitta nya affärer och förstå vilken leverans som kunden vill att Dalenbergs El & Maskinteknik AB skall tillhandahålla

• Utveckla Dalenbergs El & Maskinteknik AB leverans mot marknaden.

• Ansvara för anbudskalkyler.

• Ansvara för att anbud skickas till kund inom Byggentreprenad

• Upprättande av affärsplan (1 år, 2-5 år) för sin affär.

• Genomför nödvändiga marknadsaktiviteter.

• Presentera en prognos varje månad för Affärsgrenens personalbehov.

• Ansvara för att ramavtal skrivs med underentreprenörer.

• Tidigt flagga för kompetens och resursbehov inom sin affär.

• Vid behov själv agera som projektledare eller som ersättare för projektledare
 
För att trivas hos oss, är du dessutom en person som är strukturerad, lösningsorienterad, har en hög kommunikation förmån och gilla att arbeta i team.
 
Din kvalifikationer som Chef Entreprenad

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett Elingenjör utbildning eller motsvarande längre arbetslivserfarenheter som elektriker, projektledare eller som chef/plats chef. Bas-U, Bas-P och entreprenadjuridik (AB04/ABT06) är också ett krav. Du har längre erfarenhet av försäljning inom Entreprenader. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Placeringsort: Skene (Tjänsten är stationerat och ett bekvämt pendlingsavstånd till Skene är ett krav)
 
Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Clementz, Tel: 070-431 35 57 För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, teri-anne.brink@vattenfall.com
 
Hos Dalenbergs El & Maskinteknik AB blir du en del av vårt kompetenta team av erfarna Projektledare och Montörer. Vi erbjuder ett varierande arbete inom allt från fiber till 130 kV-kablar och utför installationer inom industri och entreprenad så väl som serviceuppdrag och installationer hos privatpersoner. Vi är idag 45 anställda placerade i Skene. För mer information om Dalenbergs El & Maskinteknik AB, klicka här.

Känns detta som ett jobb för dig?

Vi ser fram emot din ansökan senast den 23:e januari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald.

 

 

 

Dela detta jobb

Chef Entreprenad till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Vattenfall AB