teknikjobb.se

Har du körvana av mindre lastbil med B-körkort som krav? Är du student och söker sommarjobb minst under vecka 28-32? Vi söker en chaufför åt vår kund i Helsingborg!
 

Rollen
I rollen som Chaufför kommer du att starta dagen med att lasta och bära på lasten som ska med på din första runda. En vanlig dag består av 2-3 rundor med ungefär 20-25 stop per dag och kunderna finns i centrala Helsingborg och i närområdena. Lasten består av livsmedel vilket kräver noggrann och snabb hantering. Arbetstiderna kan variera mellan 05.00- 15.00 och vi ser gärna att du är flexibel för övertid. 

Innan du självständigt kommer igång med arbetet som chaufför så kommer du få 2 dagars introduktion med samåkning.
 

Din profil
I rollen som chaufför ser vi att du har dessa kvalifikationer;

- B- körkort, meriterande med körvana
- Flytande svenska i tal och skrift
- Tillgänglig för jobb under veckorna 28-32
- Studerande eller annan huvudsaklig sysselsättning

Som chaufför ser vi att du är självständig och stresstålig i arbetet utan att tumma på servicen mot de kunder du möter. För att fungera i rollen behövs ett flexibelt tankesätt där du lätt löser oförutsägbara hinder.
 

Bra att veta!
Du kommer bli anställd som konsult på TEMP-TEAM där du erbjuds avtalsenliga villkor och en personlig kontakt för att säkerställa att du kommer väl tillrätta på din arbetsplats. Du kommer att arbeta 3-5 dagar i veckan under v. 28-32.
 

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på telefon 040 611 07 70.

Logga

CHAUFFÖR MED KÖRVANA SÖKES TILL SOMMARUPPDRAG!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-07-01

Ansök nu

Dela detta jobb