teknikjobb.se

Logga

Chaufför

Ort
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Chaufför

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.  

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Transportenheten ingår i sektor samhällsbyggnad och utför bland annat färdtjänst, skolskjutsar, sjukresor och mattransporter. 

Dessutom ingår i uppdraget att ansvara för kommunens beställningscentral.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att du bland annat kommer att köra skolskjutsar, färdtjänst, sjukresor och mattransport.

Arbete i beställningscentral ingår även i tjänsten.

I arbetet ingår att köra buss, taxi och lätt lastbil.

Arbete med enklare fordonsreparationer förekommer.


KVALIFIKATIONER
Taxiförarlegitimation, körkort för buss och yrkeskompetensbevis är ett krav.

Som fordonsförare hos oss är det en självklarhet att du framför fordonet med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även enhetens ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.

Eftersom vi transporterar såväl barn som gamla och även personer med olika funktionsnedsättningar, ska du ha lätt för att kommunicera med människor och ha ett stort tålamod.

Arbete i beställningscentral kräver att du ska ha lätt att kommunicera med människor i telefon. Att kunna jobba vid en dator är också av stor vikt i detta arbete.

Tidigare erfarenhet som färdtjänstchaufför och/eller vana från arbete i beställningscentral är meriterande.

Kunskaper i fordonsreparationer är meriterande.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.  

Arbetslivserfarenhet
 Färdtjänstbussförare: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Månadslön

Om anställningsvillkor
Heltid.  Schema.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: 2019-06-30  Tidsbegränsad anställning kan eventuellt övergå i en tillsvidareanställning.

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Lars Johansson, Transportchef, Telefonnummer: 0122-852 09lars.johansson@finspang.se
Fackliga kontaktpersoner
Anders Engberg, Kommunal, Telefonnummer: 0122-852 10anders.engberg@finspang.se
Företagets adress
Bergslagsvägen 13 - 15 61280 Finspång
Postadress
Finspångs kommun - Samhällsbyggnad
Finspångs kommun
61280 Finspång

Dela detta jobb

Logga
Chaufför

Finspångs kommun