teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Caverion söker ledande montör inom el till Iggesund

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Caverion söker ledande montör inom el till Iggesund

Vi söker nu en industrielektriker med ambition att jobba som ledande montör till vår verksamhet på Iggesunds bruk

Kort om Caverion - Building Performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Om jobbet

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Caverion går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av 8 kunniga industrielektriker på Iggesunds bruk. Vi letar efter dig som vill utvecklas som ledande montör tillsammans med Caverion och fortsätta din resa hos oss. Här får du möjlighet att jobba i en platt, expansiv organisation. Vi eftersträvar en stimulerande arbetsmiljö som ger dig energi och skapar förutsättningar för trivsel och goda prestationer.

Känns det här som ett spännande uppdrag, välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en industrielektriker med ambition att jobba som ledande montör till vår verksamhet på Iggesunds bruk. I rollen som ledande montör ansvarar du för att leda arbetet på plats. Du kommer att vara en stöttepelare till dina medarbetare och som ledande montör arbetar du självständigt och leder och fördelar jobben åt övriga elektriker på arbetsplatsen där du har det övergripande dagliga ansvaret över dina medarbetare. Tillsammans med övrig organisation håller du koll på tidsplaner och säkerställer god lönsamhet och framfart i projekten. Du planerar det dagliga arbetet och har god kontroll på materialåtgång samt beställer. Arbetet är brett och innebär både teknisk problemlösning, administrativt arbete och mycket kontakt med beställare, leverantörer och andra intressenter.

Vem är du

Vi söker dig med några års erfarenhet som industrielektriker och som är mogen att ta nästa steg. För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha lätt att kommunicera och samarbeta med andra, samt vara självgående och ha ett stort kvalitets- och säkerhetsfokus.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och gillar att jobba, både praktiskt och administrativt

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mats Andersson på telefonnummer: 026-66 30 22 eller via e-post: mats.andersson@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot att höra från dig! Välkommen med din ansökan

 

Dela detta jobb

logo
Caverion söker ledande montör inom el till Iggesund

Jefferson Wells