teknikjobb.se


Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.


Drifttekniker/områdestekniker till Caverion 

Är du en driven drifttekniker som vill jobba i en sammansvetsad grupp med härlig teamkänsla? Caverion söker ett flertal ansvarsfulla och drivna tekniker-fastighet till vår entreprenad för SL Tunnelbanan i Stockholm. Teamet där du skall arbeta är en sammansvetsad grupp, med härlig teamkänsla och bra samarbete. Enheten består idag av ca 40 personer och arbetar främst med tillsyn och skötsel, felanmälan, planerat underhåll och fastighetsdrift.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker arbetar du med tillsyn, skötsel och akut felavhjälpande inom området kvalificerad fastighetsteknik. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften i befintliga system. Möjligheter finns att lära sig mer inom detta område, men även att prova på att arbeta och hjälpa kollegor och utvecklas som person. Driftteknikerns arbete sker i publika och tekniska utrymmen. För att arbeta som drifttekniker bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare.

I denna roll har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. Då utbildningar är ett måste för att hålla en hög kompetens inom området genomförs utbildningar kontinuerligt. Något som medför att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom rollen.

I rollen ingår även

 • Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
 • Uppföljning och återrapportering
 • Planering av eget arbete
 • Utföra tekniska serviceuppdrag
 • Beredskap kan förekomma
 • Ansvar för den tekniska driften i en utmanande miljö

Kompetens

 • Teknisk utbildning ex. el fastighetsprogrammet eller annan relevant yrkesinriktad utbildning
 • Kunskap och utbildning inom fastighetsteknik
 • Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
 • B-körkort
 • Svenska i tal och skrift

Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i grupp.

För tjänsten finns vissa hälsokrav som måste uppfyllas vid anställning.

Grow with Caverion

Caverion är ett modernt europeiskt företag med 15 000 anställda i 10 länder – varav 3 000 i Sverige och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden.

För Caverion är det viktigt att alltid ligga i framkant och att vara med och driva utvecklingen i branschen. Du får möjlighet att uppdatera din tekniska kompetens eller dina ledaregenskaper. Du erbjuds ett företag i utveckling och som tror på samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. Allt Caverion gör präglas av hög teknisk kompetens, professionell ledning och ett ständigt närvarande livscykelperspektiv.

Ansökan
I denna rekrytering sammarbetar Caverion med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringansvarig Jacqueline Lagercrantz på 072-389 99 78 eller jacqueline.lagercrantz@fasticon.se. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om denna position
Arbetsgivare    Caverion Sverige AB
Lindhagensgatan 126
112 51 STOCKHOLM
Hemsida    www.caverion.se/sv/swe
Titel    Drifttekniker/ Områdestekniker
Sektor    Privat
Anställningsform    Tillsvidare
Antal tjänster    5

Caverion - Drifttekniker/ Områdestekniker

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-07

Ansök nu

Dela detta jobb