teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Cam Beredare till GKN Aerospace Sweden AB

Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Cam Beredare till GKN Aerospace Sweden AB

Om företaget
GKN Aerospace is one of the world’s largest independent first tier suppliers to the global aviation industry. With over 100 year’s aerospace experience, we harness our considerable knowledge and advanced manufacturing technologies to supply high-value, integrated assemblies in both metallic and composite materials. GKN Aerospace Sweden AB, with 2000 employees, is located in Trollhättan Sweden. GKN Aerospace Sweden AB is a part of GKN Aerospace Engine Systems (“AES”). AES have 4,000 people working in 12 manufacturing sites in Sweden, Norway, USA and Mexico.

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara en del i en global bransch med en expansiv tillväxt och världsledande teknologiutveckling? Vill du kompetensutvecklas och vara en del i teamet för att säkra Aerospace industrins framtid i Trollhättan? Då erbjuder GKN dig att få arbeta med de senaste metoderna och teknologierna samt utveckla dig personligen som NC-programmerare. Vi står inför spännande utmaningar och söker nu efter CAM beredare. Som NC-programmerare är du ansvarig i ett team för att skapa nya och utveckla befintliga NCprogram inom svarvning och fräsning. Detta inkluderar uppsättning, metod, verktygsval samt att identifiera behov av nya teknologier. Vi använder Siemens NX som vårt programmeringsverktyg och Vericut används för simulering, verifiering och optimering av ISO-kod. De flesta av våra produktionsritningar och instruktioner samt CNC-program är programmerade på 3D modeller. Vi använder oss av Teamcenter för lagring av underlag och program. Kvalitet och robusthet är av yttersta vikt detta når vi tillsammans med produktionstekniker och operatörer. I teamet kommer din kompetens att ha en stor inverkan på GKN och vår framtida konkurrenskraft.

Kvalifikationer
-Akademisk kandidat examen, högskolestudier alternativt likvärdig kunskap uppnådd genom erfarenhet - Kunskap och erfarenhet inom skärande bearbetning - Maskinvana från svarvning och fräsning - God förståelse för produktionsflöde och kvalitetsutfall - Lagspelare med vinnarvilja! - Svensk och engelska i tal och skrift

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Som person behöver du vara öppen för nya idéer och ett tankesätt av "ingenting-är-omöjligt" behövs för att möta de utmaningar som ligger framför oss. I arbetet ingår många kontakter så flexibilitet och bra samarbetsförmåga är viktigt. Det är ett extra plus är om du har tidigare erfarenhet av NCprogrammering eller erfarenhet av att jobba med mjukvaran

Om oss
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Cam Beredare till GKN Aerospace Sweden AB

Premier Service AB