teknikjobb.se

CAD-ritare sökes till världens största leverantör av släcksystem med vattendimma!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

CAD-ritare sökes till världens största leverantör av släcksystem med vattendimma!

Har du ett stort intresse för CAD och vill utvecklas inom en snabbväxande bransch är detta jobbet för dig. Du kommer att få vara med och bidra till byggandet av Marioffs innovativa släcksystem och jobba både självständigt och i team med utformningen av CAD-ritningar. Marioff erbjuder dig ett självständigt arbete med närhet till ett sammansvetsat team. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker för Marioffs räkning en CAD-ritare med start i november. I tjänsten kommer du att få hjälpa till med att utforma och designa layout-lösningar av Marioffs sprinklersystem. I början av din anställning kommer du få en gedigen introduktion om deras designprogram och deras sprinklersystem.

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med oöverträffad erfarenhet att leverera systemlösningar över hela världen. Marioff´s brandbekämpningssystem, HI-FOG har förmågan att på ett oöverträffat sätt släcka alternativt kontrollera en brand med högtrycksvattendimma, som använder betydligt mindre vatten än konventionella sprinklersystem och är lämplig mot de flesta typer bränder på land och till sjöss. HI-FOG systemen används idag inom en mängd olika applikationer inom t.ex. industri, sjukhus och byggnader.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marioff.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Marioff arbetar med flera olika typer av fastigheter och industrier. I din roll kommer du få arbeta med byggandet av Marioffs system för att anpassa dem för installation i industri-, bygg- och anläggningsapplikationer. I tjänsten som CAD-ritare kommer du att utforma lösningar och layouter av Marioffs högtrycksvattenspjällsystem i 2D och 3D CAD. Genom kommunikation med projektledare kommer du få informationen om vart sprinklersystemen ska finnas med på ritningen och du kommer utefter det att få komplettera ritningarna.

Du kommer till exempel att:

 • Utforma lösningar och layouter av sprinklersystem

 • Jobba i ett sammansvetsat team med hög arbetsmoral och öppen kommunikation

Tjänsten passar dig som vill utveckla dina färdigheter inom installationssystem och byggprojekt. Vidare ska du intressera dig för rollen som CAD-ritare och vilja utvecklas långsiktigt hos Marioff.

Vi söker dig som

 • Har en utbildning på minst eftergymnasialnivå inom teknik

 • Har goda kunskaper i AutoCAD eller likvärdigt CAD-program för att på egen hand kunna lösa layoutarbete och ha ritningsförståelse för 2D-ritningar

 • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, då kommunikationen kommer att hållas på språken

 • Har arbetat minst ett år i en självständig CAD-roll

Det är meriterande om du…

 • Har en examen som ingenjör eller liknande inom konstruktion, teknik/maskinteknik
 • Har ungefär ett års arbetslivserfarenhet av Cad-design i fastighetsinstallationer

Som person är du strukturerad och effektiv. Du är kvalitetsmedveten och öppen i din dialog med kollegor där du vågar fråga om hjälp och bidra med förslag till arbetsplatsen. Du kan arbeta både självständigt men också i team. Vidare drivs du av utmaningar och vill utvecklas hos en långsiktig arbetsgivare inom konstruktionsarbete.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: November

 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Kista

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hitachis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om hur Marioff presenterar sig som arbetsgivare - HÄR

Dela detta jobb

CAD-ritare sökes till världens största leverantör av släcksystem med vattendimma!

Academic Work