teknikjobb.se

CAD-projektör inom belysning och teknik sökes till Integration Design

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-10-11

Ansök nu

CAD-projektör inom belysning och teknik sökes till Integration Design

Är du redo för nästa steg i karriären? Brinner du för avancerad teknik, ljusdesign och projektering och vill arbeta på ett företag där du får utlopp för dina kreativa sidor? Är du en driven person som får energi av att umgås med människor och vill kunna kombinera det med en teknisk roll, är du personen vi söker till Integration Design. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Integration Design arbetar med inredningskoncept, ljusdesign och integrerad teknik. De hjälper sina kunder med konceptutveckling, ljusdesign, installation, programmering, teknisk uppföljning och support. Uppdragsgivare är privatpersoner, företag, hotell och rederier.

Integration Design är ett litet bolag med hög spetskompetens och stora ambitioner att växa. Nu söker de dig som vill få möjlighet att arbeta i en självständig roll med kreativa inslag och som har ett stort intresse för kombinationen integrerade system, teknik och design. I rollen kommer du få vara med i uppstarten av projekt, projektmöten och självständigt ansvara för upprättandet av bolagets tekniska bygghandlingar för bolagets projekt. Du utgår från kontoret i Danderyd och kommer i samband med anställning att få en gedigen introduktion i bolagets arbetsmetoder och tekniska lösningar.

Du erbjuds

 • Möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest spännande projekt med stor variation i såväl storlek, geografi och karaktär

 • En flexibel arbetsplats där du har möjlighet att påverka dina arbetsdagar genom ansvar, frihet och stöttande kollegor

 • En kreativ och dynamisk arbetsmiljö med fokus på design och kvalitet

Arbetsuppgifter

Som CAD-projektör arbetar du med projektering primärt i AutoCAD och detta mot belysning, a/v-teknik, styrsystem och automation. Du arbetar efter olika kundbeställningar och har nära kontakt med bolagets underleverantörer och samarbetspartners. Du kommer projektera allt ifrån en privat villa i Nacka till en svit på ett lyxhotell till utebelysning i trädgårdsmiljö. Integration Design vänder sig till företagskunder och privatpersoner så du kommer arbeta med allt ifrån mindre projekt till projekt av större karaktär över längre tid.

Detta är inte en traditionell CAD-roll där du enbart arbetar efter inkommande underlag. Här kommer du aktivt delta i projektprocessen och även självständigt finna lösningar för att uppnå högsta möjliga standard för bolagets uppdragsgivare.

Vi söker dig som

 • Har mycket goda kunskaper i AutoCAD

 • Har 1-3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som projektör inom belysning, el, elkraft eller bygg

 • Har ett stort intresse för design och teknik vilket ska framgå i ditt personliga brev som du skickar in i samband med din ansökan

 • Kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Har jobbat som belysningsprojektör

Som person är du:

 • Initiativtagande

 • Självgående

 • Driven och engagerad och besitter mycket goda kommunikativa förmågor

Övrig information

 • Start: augusti/september 2021

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt!

 • Placering: Stockholm, Danderyd

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om hur Integration Design presenterar sig som arbetsgivare -HÄR

Integration Design på Instagram: https://www.instagram.com/integrationdesign/

 

Dela detta jobb

CAD-projektör inom belysning och teknik sökes till Integration Design

Academic Work