teknikjobb.se

logga

CA Fastigheter söker en Byggprojektledare med inriktning mot ROT till Malmö

Ansök nu

CA Fastigheter söker en Byggprojektledare med inriktning mot ROT till Malmö

CA Fastigheter ingår i den familjeägda CA koncernen. Vi äger fastigheter i attraktiva tillväxtregioner – både i och utanför Sverige. Totalt omfattar fastighetsbeståndet cirka 675 000 kvm. Bolaget har funnits i över 100 år och planen är att finnas minst lika länge till. Vill du bygga och förvalta för framtiden tillsammans med oss? Välkommen till ett fastighetsbolag där hållbarhet och säkerhet alltid finns med i vardagen och en företagskultur som präglas av nära samarbeten och korta beslutsvägar.

Läs mer oss på www.cafastigheter.se

Arbetsuppgifter

CA Fastigheter växer och utökar nu organisationen med en byggprojektledare med ROT-kompetens till teamet i Malmö. I rollen som Byggprojektledare kommer du att leda och ansvara för spännande projekt i Malmöregionen. Projekt- och fastighetsportföljen är varierande, vilket innefattar nyproduktions, ombyggnation- och ROT-projekt av bostäder, småhusenhet, kommersiellt i storleken 50-200 miljoner kronor.

Dina arbetsuppgifter

  • Huvudprojektansvarig för byggprojekt från detaljplaner till färdigställande
  • Inköp, projektering och kalkylering
  • Upphandla konsulter inom arkitektur, konstruktion LA, etc.
  • Leda byggmöten, ta fram prognoser, hantera ÄTA-hantering, kontrakthantering
  • Bidra till och utveckla processer, rutiner och arbetssätt inom ramen för rollen

Din bakgrund och person

  • Minst 10 års branscherfarenhet från både entreprenad- och fastighetsbolag, varav minst 5 års erfarenhet som projektledare/projektchef/byggprojektledare
  • Goda kunskaper inom AB/ABT och ABM
  • BAS P/U
  • Eftergymnasial utbildning, civil- eller högskoleingenjör

CA Fastigheter söker en prestigelös, ansvarsfull och strukturerad person som trivs i en bred och omväxlande roll. Vill du arbeta i en miljö där engagemang, framåtanda och självständighet uppskattas, kommer du antagligen att trivas hos CA Fastigheter. Du behöver även kunna hantera svenska flytande i såväl tal som skrift och även ha goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Din ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Reza Rad, ansvarig rekryteringskonsult, på reza@linkz.se eller 010-16 00 640. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt

 

Dela detta jobb

logga
CA Fastigheter söker en Byggprojektledare med inriktning mot ROT till Malmö

Linkz AB