teknikjobb.se

C/CE CHAUFFÖR CONTAINERTRANSPORT

Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

C/CE CHAUFFÖR CONTAINERTRANSPORT

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu till region Uppsala C/CE-chaufför/operatör för containertransport.

Personliga egenskaper 
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. 

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete. med goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. Vi använder oss även av bra och moderna fordon. 
Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. 
Vid anställning gäller 6 månaders provanställning före tillsvidareanställning.

Krav 
C-körkort
CE-körkort
YKB

Meriterande
ADR 
Arbete på väg
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande arbete. 

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare
Heltid: 07.00-16.00, skiftgång kan förekomma.
Lön/förmåner: Fast lön

Kontaktperson

Peter Högosta
Produktionsledare Container & Kran
Tel  010 - 143 01 19
peter.hogosta@relita.se

Ansökan

Sista ansökningsdag 30/6!
Vi behandlar ansökningarna löpande och rekryteringen kan ske innan sista ansökningsdatum, så tveka inte att skicka in ansökan idag!

Vid frågor, kontakta Peter Högosta 010-143 01 19

Dela detta jobb

C/CE CHAUFFÖR CONTAINERTRANSPORT

Relita Industri & Skadeservice AB