teknikjobb.se

Byggtekniker- Egendomsskador Teknik & Besiktning

Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Byggtekniker- Egendomsskador Teknik & Besiktning

Har du erfarenhet från byggskador och försäkringsbranschen? Är du dessutom serviceinriktad, lyhörd och samarbetsvillig? Då kan du vara den vi söker och bli vår nästa kollega.

Som byggtekniker hos oss arbetar du med granskning och kontroll av våra kalkyler i pågående byggärende. Detta innebär dels kostnadsavstämning av kalkyl mot framtaget åtgärdsförslag samt kontroll av avtalade underlag. Du framför synpunkter mot våra avtalsparter samt står för support vid frågor om kalkylering från dem. Vi månar om ett gott samarbete mot våra avtalsparter och du förväntas kunna föra en god dialog för att bidra till detta. Omfattning och typ av skador är varierande.

Vårt arbete utförs på kontoret i Malmö där telefon och dator är vårt dagliga hjälpmedel.
Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv lägger upp arbetet och i de fall det behövs, utreder och beslutar om avtal har följts. För att utföra arbetet hanterar du kalkylprogrammet Meps. Tjänsten innefattar även att bistå skaderådgivarna med att göra kontantreglerings kalkyler. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vårt samarbete med våra entreprenörer och här förväntas du bli en del av pågående arbete. Du ingår i en grupp bestående av byggtekniker och besiktningsmän på vår Egendomsavdelning på Gängtappen i Malmö.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet/utbildning från byggbranschen, och därigenom kunskap avseende BKR, GVK, Säker vatten samt Boverkets byggregler. Goda kunskaper i kalkylprogrammet Meps är ett krav.

Att kunna bedöma rimliga kostnader för utförda byggarbeten är viktigt, och vi ser gärna att du arbetat som arbetsledare med ansvar för kostnader och inköp.
Erfarenhet av VVS är starkt meriterande, liksom försäkringskunskap eller erfarenhet från skadereglering. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och dina tidigare erfarenheter.

Du är strukturerad, utåtriktad och positiv och du har god hand med människor. Du har en förmåga att lösa problem och fatta egna beslut. Du har lätt för att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt, både i tal och skrift. Du jobbar lösningsorienterat och serviceinriktat och medverkar till att vi når våra mål om smidig och enkel skadehantering och hög kundnöjdhet.

Det är av största vikt att du delar Länsförsäkringar Skånes värderingar och blir en ambassadör i vår kulturresa.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten eller Länsförsäkringar Skåne, så är du välkommen att kontakta Gruppchef Egendomsskador Teknik & Besiktning
Charlott Lovhall 040-633 81 42 charlott.lovhall@lansforsakringar.se
Facklig kontaktperson för FTF är Katrin Nydell 040-633 86 54 och ansvarig HR är Jeanette Mellborg jeanette.mellborg@lansforsakringar.se

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så ansök därför gärna så snart som möjligt, dock senast 2020-01-31.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev.

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

 

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2020-01-31

Arbetsplats
Malmö

Dela detta jobb

Byggtekniker- Egendomsskador Teknik & Besiktning

Länsförsäkringar Skåne