teknikjobb.se

Byggskadereglerare till Skador

Ort
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Byggskadereglerare till Skador

Vi erbjuder nu en av de kanske roligaste roller som byggskadereglerare – är du den vi söker? Du kommer att arbeta inom skadeorganisationen och tillhöra vår grupp av byggtekniker som tillsammans hanterar byggskador för privatpersoner, företag och lantbruk.

Om jobbet

Som en del i vårt spännande utvecklingsarbete har vi skapat en kombinerad roll där du har tät kontakt med våra kunder och entreprenörer både via telefon och genom personliga besök. Du får möjlighet att arbeta på kontoret med skadeanmälningar och skadereglering, tekniska utredningar och kalkyler men också göra egna besiktningar hos våra kunder. Det bästa av två världar och med goda möjligheter att utvecklas i din roll. Vi har ett nära samarbete med våra skadeförebyggare och jobbar tillsammans för att ständigt förbättra våra kundmöten.

Vem är du?

Vi söker dig med dokumenterad byggnadsteknisk utbildning och yrkeserfarenhet där erfarenhet från försäkringsbranschen och kalkylsystemet Meps är meriterandeDu behöver vara noggrann, serviceinriktad, ha lätt för att skapa och vårda goda relationer och förstå våra kunders behov. För att lyckas i rollen krävs att du självständigt kan fatta beslut utifrån försäkringsvillkor, lagstiftning och praxis men också pedagogiskt förklara de beslut du tar. För att trivas med oss behöver du vara en lagspelare som värdesätter ett positivt och prestigelöst förhållningssätt där vi hjälper varandra med synsättet att ”laget går före jaget”. Genom medarbetare som trivs och är engagerade kan vi tillsammans skapa världens bästa kundmöte även under kommande 170 år.

Låter det spännande?

Vill du veta mer, ring skadechef Maja Cronhamre 019-19 46 32.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.

Tjänsten är placerad i Örebro eller Västerås, innebär resor och du måste ha körkort och tillgång till egen bil.

Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2020. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 320 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt  kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Byggskadereglerare till Skador

Länsförsäkringar Bergslagen