teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Byggprojektledare till bygget av Senior Materials nya fabrik

Företag Jefferson Wells
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Byggprojektledare till bygget av Senior Materials nya fabrik

Senior erbjuder dig en unik chans att bli en del av den framväxande batteribranschen i Europa. För att klara klimatomställningen spelar Senior en helt avgörande roll i att kunna förse batteritillverkarna med världsledande separatorfilm. Vi vill också vara en viktig del av Mälardalens näringsliv och bidra till vår omgivning med nya jobb och högteknologisk kompentens till regionen. Tillsammans har vi roligt på jobbet och vi ser fram emot att du ska bli en del av vårt dynamiska team! Projektet kommer att pågå under flera år och därefter väntar troligen en ytterligare expansion av Seniors kapacitet i Europa.

Senior Material (Europe) AB är världsledande inom tillverkning av separatorfilm, och håller just nu på att bygga upp Europas första fabrik för separatorfilm. Senior är ett börsnoterat kinesiskt bolag som är underleverantör till Northvolt och många andra OEM inom Automotive över världen.

I en första fas pågår just nu uppbyggnaden av produktionen i existerande lokaler längs E20 vid Svista i Eskilstuna.

I fas två, som denna tjänst gäller, ska fabriken byggas ut med ytterligare 50 000 kvm produktionsyta, samt fyllas med högteknologisk utrustning.

Om jobbet

I rollen som ansvarig Byggprojektledare är du Seniors interna projektledare och svarar mot företagets ledningsgrupp samt mot den externa projektfirma och dess projektledare som håller ihop hela projektet. Du är länken mellan företagets ingenjörer, ekonomiavdelningen samt övriga funktioner i både Kina och Sverige för att driva projektet framåt i hög takt med bibehållen kvalitet. Jobbet kräver erfarenhet av både bygg- och markentreprenader och att inneha god förståelse för projektets alla delar, från projektens tidiga skeden till besiktning och tillträde.

Gedigen och dokumenterad erfarenhet krävs i:

  • Projektledning av stora industribyggen eller fastigheter.

  • God vana att sköta projektekonomi.

  • Erfarenhet av upphandling av entreprenader, förhandlingar och att hantera både myndigheter, konsulter och entreprenörer

Det är meriterande om du har kunskaper inom:

  • Industriella installationer av exempelvis maskiner till pappersbruk, stålverk, extrudrar eller andra stora industriella anläggningar.

  • Lean production

  • ISO 9001/14001 samt IATF

  • Affärssystemet Monitor

  • Renrum

  • Plastfilmstillverkning

I nära samarbete med övriga i teamet driver du flera projektdelar från start till mål. Du säkerställer därför också att projekten har rätt resurssättning, arbetsfördelning och dokumentation. Du ansvarar för att projektet levererar enligt upprättad kravspecifikation, tidplan och budget. Vi ser ständiga förbättringar som en viktig del av det dagliga arbetet och att aktivt bidra till enhetens förbättringsarbete är därför en viktig del av jobbet.

Vem söker vi?
Du jobbar troligtvis idag som Projektchef, Byggprojektledare eller har en annan tyngre ledande roll inom bygg och är van vid ett helhetsansvar.

Vi söker dig med lång erfarenhet av byggprojektledning av fastighetstekniska projekt inom industri eller fastighetssektorn. Det är meriterande om du har kunskap inom El, VVS, driftteknik och har tidigare applicerat detta på stora byggnadsprojekt. Utöver detta har du kunskaper inom entreprenadjuridik, och kanske har du också utbildning för BAS U/P.

Du är en van datoranvändare och behärskar Office-paketet samt har erfarenhet att upprätta offerter och projektdokument. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper eller tidigare erfarenheter inom Automotive eller av Kina-relaterade/internationella affärsrelationer är ett starkt plus.

Som person har du en god samordningsförmåga, är administrativt effektiv och kvalitetsinriktad. Du trivs i rollen som företagsrepresentant för Senior och delar vår vilja att leverera produkter och service i världsklass. Det är oerhört viktigt att kunna hålla goda relationer gentemot både interna och externa intressenter.

Kontaktperson

Ansök via www.jeffersonwells.se. För mer information kontakta gärna Jefferson Wells rekryteringskonsult Thomas Andersson på 070-276 99 53.
Urval kan ske löpande så välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Byggprojektledare till bygget av Senior Materials nya fabrik

Jefferson Wells