teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Byggprojektledare till Akademiska Hus i Umeå

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Byggprojektledare till Akademiska Hus i Umeå

Har du idéer om framtidens campus? Hos oss får du möjlighet att förverkliga dem. Tillsammans lyfter vi innovativa kunskapsmiljöer till nya höjder. För att även i fortsättningen kunna erbjuda en hög leveransnivå till våra kunder behöver vi förstärka vår projektavdelning med en byggprojektledare i Umeå.

Om Akademiska Hus

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Ditt uppdrag

Vi söker en byggprojektledare som tillsammans med projektteamet kan driva komplexa projekt i projektering - och produktionsfasen. Du ansvarar för att säkerställa överenskommen funktion och kvalitet i projekten, samt driva en kostnadseffektiv och konkurrenskraftig byggprocess. I din roll bidrar du till Akademiska Hus uppdrag genom att arbeta från förstudie/programskede till överlämnade och ansvar för alla delar i processen; projektering, kalkyler, upphandling, entreprenader och myndighetskontakter mm. Detta med stöd av stor expertis inom bolaget.

Ditt bidrag

Har du läst så här långt, så inser du nog rollens utmaningar och tjusning. För att bli framgångsrik i ditt uppdrag så tror vi att du har mångårig erfarenhet av projektledning och komplexa projekt. Genom din gedigna erfarenhet och relevanta utbildning tror vi att du har förmågan att se helheten och självgående driva projekt enligt uppsatt projektplan.

Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Vidare är det önskvärt att du har goda kunskaper i entreprenadsjuridik, god förhandlingsvana och har en affärsmässig medvetenhet. Samt att du har stor vana av projektering och ekonomisk uppföljning.

Som person har du goda ledarskapsförmågor, är en skicklig kommunikatör och kan skapa delaktighet och goda förutsättningar i projekten för att nå uppsatta mål. Du är relationsskapande och har en god problemlösande förmåga. Genom ditt kreativa och prestigelösa sätt att vara, bidrar du med gott samarbete och ett stort engagemang.  

Vi erbjuder

Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. För chefer och projektledare finns särskilda ledarskapsprogram. Med bra ledare som ger oss förutsättningar, förtroende och mandat att leverera, utvecklas vi både som människor och bolag.

För oss är det strategiskt viktigt att ligga i framkant och driva utvecklingen inom fastighets- och byggbranschen. Vi är därför aktiva i branschforum och arbetar kontinuerligt med innovations- och utvecklingsprojekt i samverkan med forskare, expertis och näringsliv.

Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför många olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Ta en titt på vår FILM.

Låter det här som en spännande utmaning?

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Nilsson: ulrika.nilsson@jeffersonwells.se 070-605 23 23. Då urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag är det viktigt att du laddar upp din ansökan nedan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 31 januari.

För mer information eller frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Projektområdeschef Tomas Nilsson: tomas.nilsson@akademiskahus.se eller telefon 070-610 31 17.

OBS! Ansöker gör du här!

Lediga jobb | Akademiska Hus

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Byggprojektledare till Akademiska Hus i Umeå

Jefferson Wells